Огляд і характеристики дзеркала відеореєстратора Gazer MUR5100

  • 11 may 2018 14:38:11

Дзеркало відеореєстратор Gazer MUR 5100 покорілj автолюбителів своєю універсальністю та функціональністю. Зовні це звичайне дзеркало заднього огляду з прекрасною дзеркальною поверхнею і стильним корпусом. Але завдяки вбудованому монітора діагоналлю 4.3 "і яскравістю 1000 cd / m², а також відеореєстратора з якістю запису Super HD і функцією HDR, пристрій успішно справляється з завданнями відразу декількох« помічників »водія:


штатного салонного дзеркала;

парктроника;

відеореєстратора.

Ця модель може бути штатно встановлена ​​в більшість сучасних автомобілів наступних марок: Acura, Audi, BMW, Ford, Geely, Chevrolet, Citroen, Honda, Hyundai, KIA, Lada, Lexus, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat , Skoda, Subaru, Suzuki, Volvo, Toyota, Volkswagen


Реєстратор Gazer MUR5100 оснащений відеовиходом, до якого можна підключити автокамери заднього огляду. Є функція відеозапису після вимкнення двигуна.


Gazer MUR5100 не має функції автозатемнення, але для тих, кому принципово важлива ця функція, виробник випустив аналогічну модель Gazer MUR7100, у якій ця опція є.


Комплектація Gazer MUR5100

Що ж входить в стандартну комплектацію пристрою? У коробочці з девайсом ви знайдете:


TFT дзеркало;

блок комутації та управління;

накладку на лобове скло для приховування кабелю;

кабель для підключення харчування камери 12 В;

пульт для управління;

карту пам'яті Gazer micro SDHC ємкістю 16GB + адаптер;

інструкція.

Основні технічні характеристики пристрою

При розробці Gazer MUR5100 інженери використовували новітні науково - технічні досягнення і останні розробки в сфері програмного забезпечення. Модель оснащена прогресивним процесором Ambarella A7. Завдяки йому, пристрій працює безперебійно, і блискуче справляється з заявленими виробником функціями.


Відеореєстратор веде запис з кращим на сьогодні дозволом відео Super HD (2304х1296). Частота - 30 кадрів в секунду. Особливість цієї моделі - наявність спеціального режиму відеозйомки, при якому запис ведеться з частотою 45 кадрів в секунду, при цьому відео зберігається з якістю Full HD. Цей режим може бути корисний при русі авто на великій швидкості. Так відеокамера зможе зафіксувати більше дрібних деталей - аж до номерів рухається назустріч транспорту.

Відеокамера пристрою оснащена якісною скляною оптикою. Завдяки ширококутному об'єктиву 140 °, камера повністю охоплює ситуацію на дорозі, в тому числі, перехрестя і сусідню смугу.

Режим HDR дозволяє отримувати відео відмінної якості при зйомці в нічний час і проти сонця. При зйомці в цьому режимі камера знімає по 3 кадри з різною експозицією, і з'єднує їх в один. Завдяки режиму HDR, при зйомці в умовах недостатньої або надлишкової освітленості картинка виходить максимально якісною.

Установка відеореєстратора Gazer MUR5100 дозволить водієві істотно підвищити рівень безпеки переміщення на авто. Пристрій оснащений системами інтелектуального управління LDWS (контроль перетину смуги) і FCWS (контроль наближення транспортного засобу на відстань, меншу безпечної дистанції). Зафіксувавши порушення, системи попереджають водія про небезпеку звуковим сигналом.

При запуску двигуна, реєстратор автоматично починає відеозапис. Передбачено циклічний режим відеозйомки. Є функція запису відео після вимкнення двигуна. Максимальний час відеозйомки з вимкненим двигуном - 12 годин.

Серед переваг девайса - наявність G-сенсора і запис по датчику руху. Перший захистить найважливіші відеофайли від перезапису, друге - дозволить реєстратору вести відеозапис після вимкнення двигуна при фіксуванні датчиком будь-якого руху поруч з авто.

Кріплення Gazer MUR5100 в машині

Ця модель реєстратора має особливу конструкцію кріплення. До універсальної плоскою майданчику кронштейна кріпиться знімний адаптер Gazer серії MB, призначений для монтажу девайса в конкретній автомашині певної марки. В іншому процес установки Gazer MUR5100 мало відрізняється від установки аналогічних приладів.


У стандартну комплектацію пристрою включені всі необхідні елементи для його інсталяції, блок комутації і керівництво користувача. В інструкції ви знайдете докладний процес установки приладу та його підключення до бортової мережі.


Переваги та недоліки моделі Gazer MUR5100

Головною перевагою цього девайса є продуманий принцип роботи. Пріоритетним для дзеркала Gazer MUR5100 є сигнал з автокамери заднього огляду. Щоразу здійснюючи реверс, ви будете бачити на екрані картинку з камери. При цьому відеореєстратор не припиняє свою роботу - відео буде записуватися на карту пам'яті. Вимкнувши задню передачу, ви знову будете бачити картинку з відеореєстратора, або дисплей автоматично вимкнеться.


Користувачі, які встигли придбати Gazer MUR5100, не втомлюються писати хвалебні відгуки девайсу, при цьому недоліків у нього поки не виявлено. Вартість пристрою вище середньої, але навіть це не бентежить автолюбителів. Реєстратор повністю відповідає заявленим характеристикам, і підкорює зручністю експлуатації.

 
Рекомендуємо