Дзеркало відеореєстратор RedPower AMD65 (на Android)

  • 16 may 2018 14:41:39

Відеореєстратори бренду RedPower давно заслужила любов автомобілістів за співвідношення високої якості і доступних цін. Ця модель дзеркала з вбудованим реєстратором не стала винятком із загального правила. RedPower AMD65 (на Android) - це ультрасучасна багатофункціональний пристрій, що сполучає дзеркало, двоканальний FullHD відеореєстратор, навігатор і смартфон (радіомодуль не передбачений конструкцією девайса, але для здійснення дзвінків можливо сполучення з мобільним телефоном по Bluetooth).


Девайс може похвалитися зручним, адаптованим для користувачів інтерфейсом, який не заважає водієві використовувати дзеркало заднього огляду за його прямим призначенням. Відеозапис з фронтальним і додаткової автокамери починається автоматично після запуску двигуна. При цьому картинка з задньої камери виводиться на екран автоматично при включенні задньої передачі. Також пристрій має вбудовані паркувальні лінії. Завдяки їм водієві зручніше здійснювати реверс.


З переваг моделі можна відзначити:


великий сенсорний екран з діагоналлю 6,5'';

можливість виходу в інтернет;

підтримка онлайн карт;

прихована широкоугольная відеокамера;

можливість переглядати фото і відеофайли, записані реєстратором прямо на пристрої;

зручне фотографування за допомогою кнопки;

продуманий інтерфейс;

індикація режиму запису.

Це пристрій підкуповує своєю універсальністю. Воно підходить для установки практично в будь-яке авто, від Audi і BMW до Лади і УАЗа. Важливо тільки правильно підібрати ніжку кріплення. Як правило, в інтернет-магазинах розміщують повний список авто, для яких підійде цей девайс, із зазначенням відповідних їм моделей ніжки - власника.


Комплектація RedPower AMD65

Стандартна комплектація девайса включає:


дзеркало - реєстратор;

1 ніжку кріплення (оформляючи замовлення, обов'язково уточнюйте марку і модель вашого транспортного засобу - це необхідно, щоб підібрати держатель);

камеру заднього огляду;

кабель для підключення;

зовнішню GPS антену;

керівництво користувача;

гарантійний талон.

Звертаємо вашу увагу на те, що ліцензії програм навігації вам, швидше за все, запропонують придбати окремо.

Основні технічні характеристики пристрою

Безперебійну роботу девайса забезпечує потужний процесор Allwinner A33 і операційна система Андроїд 4.4.2. Обсяг внутрішньої пам'яті реєстратора - 12 Гб. Також є слот для карт пам'яті формату SD ємністю до 64Гб. Пристрій оснащений AV IN входом, призначеному для підключення камери заднього огляду, USB-входом, GPS-портом. Якісний звукозапис забезпечать вбудовані мікрофон і динамік.


У конструкцію RedPower AMD65 включені:


двоканальний відеореєстратор;

Wi-Fi;

Bluetooth (для A2DP і гучного зв'язку);

GPS-навігатор;

FM-трансмітер;

аудіо і відеоплеєр.

Цей пристрій підтримує голосові команди і OBD-діагностику (через адаптер). Є зручна функція "картинка в картинці", завдяки якій на екрані водій бачить 2 картинки одночасно. Одна з них може бути з відеореєстратора, друга - з GPS-навігатора.


На великому сенсорному HD екрані з діагоналлю 6,5 дюймів власник авто зможе переглянути відеофайли, записані реєстратором і прокласти маршрут в навігаторі. Також з його допомогою можна завантажувати музичні треки з флешки і корисні додатки з Play Market і грати у відеоігри.


Відеореєстратор оснащений ширококутної двухмегапиксельной відеокамерою. Відеоролики, отримані з реєстратора, зберігаються на карту пам'яті в форматі MP4. Є функція штампа, яка поверх кожного ролика накладає час, дату і номерний знак транспортного засобу. Девайс має вбудований G-сенсор (датчик удару), завдання якого - захищати найважливіші відеофайли від перезапису.


Як джерело живлення цієї моделі служить автоаккумулятор на 12В. Важливий нюанс - коли напруга знижується до 11,5 В, пристрій автоматично відключиться.


Кріплення RedPower AMD65

Установка дзеркала відбувається дуже просто. Перш за все, необхідно з'єднати ніжку кріплення і дзеркало - реєстратор, потім потрібно зняти штатний дзеркало і на його місце встановити RedPower AMD65. Як ми вже згадували, кріплення для відео-дзеркала цієї моделі слід вибирати відповідно до маркою вашого автомобіля.


У стандартній комплектації пристрою є всі необхідні елементи для його установки і докладна інструкція користувача. У керівництві розписано докладний алгоритм дій, якого слід дотримуватися при установці, підключенні і налаштуванні девайса.


Переваги та недоліки моделі RedPower AMD65

Особливість і ключова перевага цієї моделі - потужна апаратна платформа, завдяки якій пристрій працює швидко і безперебійно. Ще один важливий плюс - якість дзеркальної поверхні. Достеменно невідомо, як цього домігся виробник, але при роботі з сенсорним екраном дзеркало не покривається брудом і відбитками пальців. Незважаючи на відсутність функції автозатемнення, картинка на екрані завжди в міру яскрава, і не відволікає водія.


У відгуках, які можна знайти в інтернет-мережі, користувачі девайса хвалять стильний, "не колгоспний» дизайн, відточену програмне забезпечення, обкачану прошивку і продуману, зручну систему установки. Недоліки не виявляються ні через півроку експлуатації, ні через рік. Відмінна модель, яка безвідмовно виконує всі заявлені виробником функції. Ми впевнені, що RedPower AMD65 припаде до вподоби навіть найдосвідченішим автолюбителям!

 
Рекомендуємо