Нові світлодіодні лампи MLux True LED і MLux True Aer LED

  • 16 may 2018 19:16:30

Чому саме True LED?

Сучасний маркетингові гасла для товарів автомобільного освітлення рясніє різноманітними характеристиками, якими виробник прагне підкреслити найбільш важливі переваги продукту. Найбільш часто для цього використовують такі характеристики ка потужність, колірна температура або світловий потік, але також бувають, що вказуються і абстрактні показники, як, наприклад, + 130% + 160%.


Але, на жаль, не завжди дані показники мають спільне з справжніми характеристиками автомобільних ламп.


Тому компанія MLux прагне випускати якісний продукт з характеристиками, відповідними істині (на англ. True).


Представляємо нові світлодіодні лампи MLux серії True LED!


Особливості MLux True LED


Застосування світлодіодів PHILIPS

Компанія MLux в своїй продукції завжди застосовує якісні комплектуючі, тому для своїх світлодіодних ламп в якості джерела світла були обрані світлодіодні чіпи PHILIPS LUXEON ZES2-5770. Вони дозволили добитися оптимальних характеристик світла, а саме найкраще співвідношення одиниці потужності лампи на одиницю освітленості, а також стабільну в часі колірну температуру.



Відсутність первинної лінзи

У лампах серії True LED застосовується світлодіодний модуль малого розміру, а також відсутня первинна лінза, що дозволяє формувати вірно сфокусований світловий пучок.



Можливість регулювання фокусу

Щоб забезпечити можливість точного регулювання фокусу лампи в фарі, а також управління світлотіньовий кордоном, в лампах серії True LED і True Aer LED від MLux, є спеціальна регулювання кута повороту корпусу лампи.



Наявність активного охолодження в серії True Aer LED

Для максимально ефективного охолодження, в лампах MLux серії True Aer LED, застосовується система активного охолодження з вентилятором на шарикопідшипнику. Ця конструкція дозволяє якісно відводити тепло, що в свою чергу дозволяє домогтися максимальну яскравість світла за рахунок роботи світлодіодів на повній потужності.



Ребриста форма радіатора

Радіатор має конструкцію, що складається з ребристих поверхонь, що дозволяє збільшити площу з якої буде виділятися тепло. Таким чином досягається ефективне відведення тепла від корпусу лампи, що запобігає надмірне нагрівання світлодіодного чіпа.



Термопаста

Для поліпшення теплообміну між різними частинами корпусу, застосовується термопаста, яка не сохне протягом усього терміну служби лампи.



мідна підкладка

Ще одним заходом для поліпшення тепловідводу є розміщення світлодіодів на міною підкладці із застосуванням технології Direct Thermal Path. Таким чином уникаючи шар діелектрика забезпечується відведення тепла прямо на металеву основу.



магнієвий корпус

Пасивне охолодження значно покращує магнієвий сплав з якого виготовлений корпус лампи. Як відомо, магнієвий сплав має високий коефіцієнт теплопередачі.



Шторка ближнього світла

У лампах, що працюють в двох режимах - ближнього і дальнього світла, передбачена спеціальна шторка, завдяки якій виходить чіткий фокус ближнього світла, щоб виключити осліплення водіїв зустрічного транспорту.



проста установка

LED не вимагають спеціальних знань або умінь для установки замість галогену.



Гарантія 2 роки

Підтверджуючи заявлене якість, виробником передбачена офіційна гарантія 24 місяці на світлодіодні лампи.



Подарункові світлодіоди

У комплекті з автолампами MLux True LED ви знайдете подарунок - світлодіодні лампи для цоколя W5W від MLux.