Дзеркало відеореєстратор Prime-X 108 Android

  • 07 may 2018 14:21:54

Основне завдання Prime-X 108 Android - заміна штатного автодзеркал заднього огляду в машині. Однак цей девайс має цілий ряд додаткових функцій, що робить його багатозадачним пристроєм, незамінним для сучасного автолюбителя.


Зовнішній вигляд Prime-X 108 Android нічим не відрізняється від заводського дзеркала заднього виду - навіть досвідчене око не помітить різницю між ними. Однак купуючи цей пристрій, ви отримаєте на додаток до автозеркалу:


відеореєстратор;

GPS навігатор;

FM трансмітер;

GSM-модему;

мобільний телефон;

DVD - плеєр;

автокамери заднього виду для зручної та безпечної парковки.

Об'єм вбудованої пам'яті девайса - 16 GB. Цього більш ніж достатньо, щоб встановити навігатор, інтернет-браузер, і всі інші програми і додатки, необхідні вам в дорозі. Крім того є можливість розширити вбудовану пам'ять на 64 GB за допомогою карти пам'яті micro SD. Оперативна пам'ять Prime-X 108 Android становить 1 GB.


Дзеркало-реєстратор покрито покриттям антивідблиску. Воно істотно пом'якшує «засліплювати» відображення яскравих фар йдуть позаду вас автомашин, роблячи пересування в темряві більш комфортним і безпечним.


Кріплення в машині

Встановити таке дзеркало не складе труднощів - це займає кілька хвилин. Щоб впоратися з цим завданням, досить замінити штатний кріплення. Потрібно буде зняти заводське автодзеркал разом з кріпленням з лобового скла, і на металеву накладку, яка залишилася від дзеркала, одягнути новенький девайс.


Трохи повозитися доведеться тільки з проведенням проводки і підключенням пристрою. Тут слід діяти в точності за інструкцією, що додається до девайсу. Буває, що прокласти відеопровод не представляється можливим. В цьому випадку, рекомендуємо обзавестися бездротовим трансмітером відео.


Комплектація Prime-X 108 Android

У стандартний комплект поставки девайса входять:


дзеркало з відеореєстратором;

автокамери заднього огляду;

дроти, необхідні для підключення девайса;

штатний кріплення;

керівництво по установці і використанню.


Які "нутрощі" в ньому є?

Начинка цього пристрою порадує навіть найвибагливіших автолюбителів. Це й не дивно - щоб виконувати всі заявлені функції, процесор повинен бути досить потужним. Intel Atom x64 quad core processor, який працює на частоті 1.2Ghz, з оперативною пам'яттю 1 GB DDRIII, з усіма поставленими перед пристроєм завданнями справляється на «відмінно».


Операційна система Android 5.1.1 відкриває власникам цього девайсу всі можливості сучасного смартфона. Їм доступні всі додатки та ігри, що є в Play Market.


Особливість моделі - відсутність вбудованого акумулятора. Це пристрій підключається до системи електроживлення авто, і живиться від акумулятора автомобіля.


Пристрій оснащений 8-дюймовим екраном (16: 9) з роздільною здатністю 1280 * 480. З його допомогою автовласникові зручно прокладати маршрут навігатора, дивитися кіно і грати в ігри, стоячи в довгій пробці.


GPS антена дозволяє використовувати будь-який навігатор, який можна завантажити на плей маркет.


Камеру реєстратора можна регулювати в будь-якому напрямку щодо дзеркала. Для цього достатньо просто повернути її в потрібну вам сторону.


Порти - USB2.0 - 1, SIM карта-1, Micro SD (до 64GB) - 1, GPS - 1, AV IN (для камери заднього виду) - 1;

динамік - вбудований;

мікрофон - вбудований;

WI-FI, Bluetooth, GSM, GPS, FM, FM Transmitter, DVR;

кут огляду камери відеореєстратора - 140 град .;

камера відеореєстратора - 1920 * 1080, 30 кад / сек;

камера заднього виду - 1280 * 720, 30 кад / сек;

sensor відеореєстратора - PO2210N 2.0 mega pixel;

GPS антена - є;

Що в підсумку - переваги і недоліки моделі

Основні переваги Prime-X 108 Android ми вже описали в статті. До них відносяться:


багатофункціональність;

непомітність для оточуючих (залишаючи авто, вам не доведеться кожного разу знімати пристрій);

одночасне ведення запису з двох автокамери;

в дзеркалі-відеореєстраторові є всі функції смартфона.

Користувачі даного пристрою відзначають, що працює воно без збоїв, і повністю виконує весь заявлений виробником функціонал. Але є і деякі зауваження. Prime-X 108 Android - це, в першу чергу, дзеркало заднього огляду. Для того, щоб дзеркало виконувало своє безпосереднє завдання, воно повинно бути бездоганно чистим. Через те, що управління девайсом відбувається за допомогою мультитач дисплея, на ньому регулярно залишаються відбитки пальців водія. Їх необхідно постійно протирати, що створює певну незручність.


Ще до недоліків моделі відносять невеликий кут огляду камери заднього виду і дисплея (кут огляду автокамери всього 140 градусів). До речі, як показала практика, дисплей доведеться постійно вимикати, так як при кожному «зручному» випадку він норовить включитися. Наприклад, це відбувається відразу після того, як водій поверне ключ у замку запалювання, і через кілька секунд після включення задньої передачі. Останнє хоч і покликане полегшити рух заднім ходом, але зображення з камери перекриває більшу частину поверхні дзеркала, тим самим викликає певну незручність. У той момент, коли водієві найбільш потрібно саме дзеркало, він змушений займатися вимиканням дисплея.


В цілому ж модель безумовно заслуговує на увагу. Особливо якщо ви - далеко не консерватор, і вітаєте новинки, що поєднують безліч функцій в одному девайсі.