Дзеркало відеореєстратор Phantom RMS 430 DVR Full HD

  • 04 may 2018 16:40:50

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі дзеркало-відеореєстратор Phantom RMS-430 DVR з монітором 4,3 ". Ця модель підійде для заміни штатного дзеркала заднього огляду в авто марок Audi, BMW, Ford, Geely, Chevrolet, Citroen, Honda, Hyundai, KIA, Lada, Lexus, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Volvo, Toyota, Volkswagen і деяким моделям інших марок.


Дизайн цього девайса повторює стандартне заводське дзеркало заднього огляду. Завдяки цьому, автомобільний реєстратор відмінно маскується під звичайне автодзеркал і не привертає до себе непотрібної уваги. «Видати» пристрій може тільки невеликий вічко відеокамери.


Ця модель має відмінну дзеркальну поверхню з вбудованим монітором 4,3 "який відображає відео з автокамери заднього огляду. Завдяки технічним характеристикам монітора, водій може бачити яскраву і контрастну картинку, не залежно від часу доби і освітлення. Крім того, відеореєстратор, яким оснащено пристрій, веде безперервну запис в Full HD дозволі всього, що відбувається на дорозі під час пересування. У разі, якщо водій стане учасником або свідком дорожньої пригоди, високоякісна запис руху і маневрів, які зробив він і автотранспорт в сусідніх рядах, допоможе швидко прояснити ситуацію.


Основні функції дзеркала - відеореєстратора Phantom RMS 430 DVR:


відео та аудіозапис;

фотозйомка (дозвіл фотокамери - 12 Мп);

циклічна запис відеофайлів тривалістю 3, 5 і 10 хвилин;

функція WDR;

G-сенсор;

штамп дати, часу і номера автомашини на відеоролик;

запис по датчику руху.

Цей пристрій дозволяє автовласникові істотно підвищити свою безпеку під час пересування на авто, і сприяє більш спокійній ситуації на дорозі.


Комплектація Phantom RMS 430 DVR

У стандартний комплект поставки цього девайса входять:


дзеркало з вбудованою відеокамерою і монітором;

кріплення для установки девайса;

пульт для управління;

кабель для підключення;

інструкція по установці і експлуатації;

гарантійний талон.

А що всередині? Технічні характеристики девайса

Автодзеркал Phantom RMS-430 DVR підключається до бортової мережі транспортного засобу, тому акумулятор в конструкції не передбачено. Середнє споживання струму - близько 160 мА, номінальна напруга - 12 В.


Монітор TFT LCD 4,3 "у цій моделі інтегрований в дзеркало і займає його ліву частину. Габарити дзеркала - 267х42х81 мм. Яскравість екрану - 480 кд / м², контрастність - 300: 1.


При зйомці відео девайс демонструє високу чіткість зображення. Цьому сприяють матриця CMOS 12 Мп, і непогана оптика вбудованої камери. Також у відеореєстратора є функція WDR, яка дозволяє записувати відео гідної якості навіть при сліпучому сонці і в сутінках. Кут огляду відеокамери: 140º, частота - 30 к / с. Максимальна роздільна здатність відео, яке записується на карту пам'яті - 1920 х 1080.


У разі дорожньо-транспортної пригоди моментально спрацьовує G-сенсор, і відеозапис автоматично зберігається на карту пам'яті (девайс підтримує карти micro SD до 32 Gb). Також пристрій оснащений стандартним для реєстраторів акселерометром.


Паралельно з відеорядом, девайс записує і звук. Пристрій оснащений вбудованим динаміком, тому водій має можливість, не виходячи з машини, переглянути весь відзнятий матеріал зі звуком.


Phantom RMS-430 DVR має 2 композитних відеовходу. Перший відеовхід - av in - використовується для підключення реєстратора, DVD-програвача, TV тюнера і інших зовнішніх джерел. Другий відеовхід - cam in - потрібен для підключення камери заднього огляду і виведення зображення на вбудований екран. Автокамера включається самостійно після включення задньої передачі.

Кріплення Phantom RMS 430 DVR в машині

Встановити дзеркало-реєстратор Phantom RMS-430 DVR дуже просто - для цього потрібно діяти за цим алгоритмом:


зніміть штатний дзеркало, встановлене в автомашині;

використовуючи спеціальне кріплення, яке підходить для вашої марки авто, встановіть девайс;

Для під'єднання пристрою до бортової мережі електроживлення;

підключіть пристрій до відеокамери заднього виду і другого джерела сигналу (ТВ тюнера або DVD-програвача).

Завдяки своїм функціоналом, ця модель подарує вам безліч додаткових можливостей, не захаращуючи салону вашого транспортного засобу.


Переваги та недоліки моделі Phantom RMS 430 DVR

До основних переваг Phantom RMS 430 DVR можна віднести:


багатофункціональність;

пристрій не приваблює увагу оточуючих;

відмінну якість відео.

Багато водіїв, які вже встановили цей девайс, хвалять прекрасну деталізацію і майже повна відсутність замилювання (його часто помітно на відео, записаному недорогими моделями) і гарну передачу кольору. Відеозаписи такої якості, що можуть зрівнятися з відео, отриманим за допомогою відеокамери середньої цінової категорії. Додаткова перевага - технологія WDR, яка зменшує різницю між дуже яскравими об'єктами і дуже темними. Завдяки цьому, картинка виходить чіткої і розбірливою навіть при зйомці в темряві і при яскравому сонці.


З недоліків автолюбителі відзначають вартість. Ціна цієї моделі вище, ніж у автокамери зі схожими характеристиками. Також бувають проблеми з картами пам'яті SDHC на 32 гігабайти, купленими на китайських сайтах. Щоб уникнути таких неприємностей, користувачі рекомендують купувати карти пам'яті для цього пристрою в спеціалізованих магазинах.