Високоточний моніторинг з StarLine N11 PRO!

  • 03 may 2018 18:59:40

Представляємо новинку від всесвітньо відомого розробника охоронних сигналізацій і пристроїв - модуль інерціальної навігації StarLine N11 PRO. Цей пристрій призначений для можна майже на 100% знати положення автомобіля навіть в зонах з відсутнім або ослабленим сигналом навігаційних сервісів GPS або GLONASS. Навіть при русі в мегаполісі з частою забудовою високими будинками, які перекривають сигнал від супутників, ви будете точно отримувати дані про місцезнаходження автомобіля.


Як працює новий модуль?

У StarLine N11 PRO інтегрований не тільки модуль приймач GPS + ГЛОНАСС, а також модуль інерціальної навігації. Це дозволяє вистоювати маршрут по координатам від супутників GPS / GLONASS, при стабільному прийомі сигналу від даних систем, а як тільки сигнал значно погіршиться або зовсім пропаде, вступає в роботу вбудований акселерометр в парі з гороскопом, на підставі показань яких будується подальший маршрут переміщення. Застосування зв'язки гіроскопа і акселерометра дозволяє досить точно передбачати рух транспорту, що дозволяє будувати точний маршрут переміщення.


Як тільки відновлюється прийом сигналу від супутників, StarLine N11 PRO автоматично перемикається на режим роботи GPS + ГЛОНАСС приймача. З модулем StarLine N11 PRO ви отримуєте максимально точні треки переміщення вашого транспорту, навіть при відсутності сигналу GPS або GLONASS.


До складу охоронно-телематичних комплексів StarLine M96 M, StarLine M96 L, StarLine M96 SL, StarLine X96 M, StarLine X96 L, StarLine X96 SL, StarLine X96 Переможе інтерфейс StarLine N11 PRO входить з січня 2018 року.