OSRAM - сильне світло

  • 07 may 2018 20:00:26

Автомобільний ринок на даний момент насичений різноманітними автомобільними лампами. Саме через перенасичення покупцеві доводиться стояти перед вибором правильного джерела світла, який не змусить найближчим часом знову міняти лампу.


Технологія ксенонового світла з'явилася в автомобільних фарах порівняно недавно - не більше 15 років тому. Як і все нове, спочатку такі лампи встановлювалися виключно в дорогих комплектаціях автомобілів преміум класу. Як тільки технологія виготовлення удешевилась, її стали застосовувати і в автомобілях класом нижче, аж до гольф-класу. Але це все якісні машини, термін служби яких не закінчується через рік. Їх експлуатація триває і не закінчиться найближчим часом.


У той же час на наших дорогах то тут, то там зустрічаються автомобілі у яких не перегорів ксенон в одній з фар. Також не рідкісні випадки коли автолюбителі їздять з неабияк «підсіли» від віку лампами, які змінюють колірну температуру, набуваючи фіолетовий відтінок. В цьому випадку необхідно їх терміново замінити. Згодом деградує відбивач в лінзах, а також відбувається помутніння стекол фар. Всі ці фактори неминуче призводять до погіршення якості світла фар. І в той момент, коли ви задумаєтеся про заміну «сіли» ламп на нові, варто вибирати тільки якісні зразки. Тривалий термін служби якісних ламп дозволить уникнути повторної процедури їх заміни. А саме заміна ламп часто пов'язана з певними складнощами, оскільки на догоду сучасному дизайну, конструктори автомобілів часто не турбуються про технологічність цієї операції. У більшості випадків заміна ксенонового джерела світла зажадає зняття фари або навіть бампера. Далі бажано виконати корекцію світлотіньової межі із застосуванням спеціального обладнання. Якщо говорити простіше, то краще відразу вибирати фірмові ксенонові лампи, а не захоплюватися дешевими підробками, оскільки в майбутньому це виллється в необхідність повторної покупки і заміни, що зв'язується з додатковими витратами фінансів і часу.


Якщо вам підходить ця філософія і ви хочете отримати кращу оглядовість на дорозі і підвищити таким чином свою безпеку, то рекомендуємо звернути увагу на фірму OSRAM. Компанія OSRAM постійно веде розробку і впровадження нових технологій у своїй продукції, а також приділяє чимало часу на забезпечення захисту покупців від підробок.


Гарантія - більше, ніж на будь-який автомобіль

На ксенонові лампи лінійки XENARC® ULTRA LIFE, компанія OSRAM дає гарантію 10 років. Погодьтеся, складно знайти аналогічні умови по гарантії на ринку.


Лінійка ксенонових ламп XENARC® ORIGINAL також має великий фірмовий гарантійний термін - 4 роки. Такі гарантійні зобов'язання здатна забезпечити тільки фірма, що випускає абсолютно якісну продукцію.


При цьому з боку виробника не висувається спеціальних умов по установці, можна встановити лампи самому не вдаючись до допомоги сервісного центру. Є тільки додаткову умову для ламп серії Ultra Life - для забезпечення розширеної гарантії, необхідно в термін до 30 днів після покупки зробити нескладну реєстрацію лампи на сторінці www.osram.ru/am-guarantee. Цілком прийнятні умови для отримання 10-ти річної гарантії.


Існують додаткові обмеження, які не стосуються пересічних користувачів, а саме гарантія поширюється на лампи, встановлені в автомобілях, які не використовуються в комерційних цілях (наприклад, таксі, розвозка вантажів, далекобійники). Також середній пробіг за рік не повинен бути більше 14259 км, а час роботи ламп не повинно бути вище 60% від усього часу пробігу. Все вірно, не варто даремно спалювати ресурс ламп днем, адже в більшості сучасних автомобілів є денні ходові вогні (ДГЗ). Якщо ж такі відсутні, то в асортименті компанії OSRAM можна знайти універсальні ДГЗ, які підійдуть практично на будь-яку машину.


програма Trust

Це як раз той самий робота компанії OSRAM щодо захисту своїх покупців від контрафактної продукції. Дане питання дуже актуальне для великих виробників, тому що саме їх продукцію найчастіше намагаються підробити.


Сама захист складається з двох головних компонентів. Першим є спеціальна етикетка на якій нанесена голограма з особливою смужкою. Другим компонентом є унікальний код, який друкується на цоколі лампи. Зіставивши ці два коду можна перевірити справжність лампи - це і є основний сенс програми Trust.




Подальшим кроком є ​​перевірка даного коду на сайті компанії за адресою www.osram.ru/trust. Слідуючи підказкам легко отримати інформацію про лампу і порівняти її з даними на упаковці. Якщо інформація збігається, то перед вами оригінальна ксенонова лампа. В іншому випадку варто звернутися в компанію OSRAM і повідомити про факт покупки підробленої продукції.




Лампи OSRAM з поліпшеними характеристиками

В асортименті компанії OSRAM можна знайти самі відповідні лампи - як стандартні, так і поліпшеними характеристиками. Дані поліпшення можуть ставитися до різних характеристиках світла ламп. Можна вибрати лампу з максимальним терміном служби або лампу, яка істотно підвищить освітленість, також можна купити лампу, поліпшує зовнішній вигляд автомобіля за рахунок особливої ​​колірної температури.




NIGHT BREAKER® LASER



Галогенні лампи в цій лінійці світять на 130% яскравіше, а довжина світлового променя довше на 40 метрів в порівнянні зі стандартною лампою. Це дозволяє побачити перешкоди або знаки на дорозі значно раніше, тим самим підвищуючи комфорт і безпеку руху. Зниженню втоми очей також сприяє те, що світло в лампах серії NIGHT BREAKER® LASER на 20% біліше звичайних галогенних ламп.


COOL BLUE® INTENSE



Дана лінійка галогенних ламп відрізняється своєю колірною температурою 4200 Кельвін, яка забезпечує чистий білий світ. При цьому, в порівнянні зі звичайними лампами, у лінійки COOL BLUE® INTENSE збільшена яскравість на 20%.


ULTRA LIFE



Як і в аналогічній лінійці ксенонових ламп, галогенні лампи серії ULTRA LIFE мають збільшену тривалість роботи. Гарантія на дані лампи становить 4 роки, проте також існують умови за якими забезпечується гарантія, а саме необхідність реєстрації на сайті www.osram.ru, середній річний пробіг не більше 14529 км, а час використання ламп не повинна перевищувати 60% від часу проведеного в дорозі. В асортименті даної лінійки доступні лампи для цоколів H1, H4, H7 і H11.


XENARC® COOL BLUE® BOOST / COOL BLUE® BOOST



Лампи в цих лінійках відрізняються виразним блакитним відтінком світіння завдяки колірній нормальної температури 5000 Кельвін у галогенних і 7000 Кельвін у ксенонових ламп. В асортименті лінійки XENARC® COOL BLUE® BOOST доступні ксенонові лампи для штатних цоколів D1S, D2S, D3S, D4S. Галогенні лампи серії COOL BLUE® BOOST випускаються для цоколів H1, H4, H7, H9, H11, HB3 і HB4.




NEOLUX®



Не рідко зустрічається, що всесвітньо відомий бренд вдається до виробництва виробів під суббрендом. При цьому зберігається висока якість, проте помітно знижується ціна, що цікаво для покупців. Компанія OSRAM також не виняток з цієї тенденції, оскільки вже не перший рік успішно випускає і продає продукцію своєї дочірньої фірми NEOLUX. З кожним роком збільшується номенклатура під даним брендом автоламп. Зовсім недавно додані галогенні лампи для цоколів H8 і H11 зі стандартними характеристиками. Також з'явилася лінійка галогенних ламп NEOLUX® Extra Life, яка відрізняється збільшеним до 4 разів строком служби, і випускається у виконанні з цоколями H1, H4 і H7. Ще однією новою серією ламп є NEOLUX® Blue Power Light, яка має колірну нормальної температури 5000 Кельвін, що надає легкий блакитний відтінок світла. Дана лінійка доступна для придбання і заміни ламп з найпоширенішими цоколями H1, H3, H4 і H7.


Під брендом NEOLUX також виробляються ксенонові лампи типу D1 і D2, а з недавнього часу також типу D3 і D4.


Чи не забули в компанії NEOLUX і про найсучаснішому світлодіодному освітленні. Серед продукції є протитуманні світлодіодні лампи другого покоління з чудовими світловими характеристиками. Лампи доступні для цоколів H8, H11 і H16.


Підсумовуючи сказане, варто зазначити, що будь-би не були технічні проблеми, в компанії OSARM вже знайдено для них рішення. Якщо вам потрібна якісна і надійна лампа, то обов'язково згадайте слово OSRAM.

 
Рекомендуємо