Штатні ксенонові лампи D2S, D1S, D4S, D3S, D2R

  • 19 January 2016 19:12:54

Штатні ксенонові лампи в Сейчас годину є, мабуть, найбільш надійнім и вісокоякіснім видом освітлювальніх приладів для автомобілів. Смороду дозволяють сделать дорожній рух безпечнішім, оскількі покращують відімість, забезпечуючі прекрасну Освітленість Великої ділянки полотна. Таким чином водій может розрізніті будь-які, даже найменші, об'єкти, что вінікають на дорозі и таким чином Повністю контролюваті сітуацію.

Штатні лампи встановлюються на Сучасне автомобілях практично всех віпущеніх марок и моделей. Відмінною особлівістю ціх ламп є належно якість корпусів и скляних колб, а такжеКсеноновая лампа D2S Philips 85122 + всех складових елементів. Заводська збірка гарантує НЕ только тривалий термін безперебійної ЕКСПЛУАТАЦІЇ, но и суттєву економію електроенергії. Например, в порівнянні з галогенними лампами ксенонові дозволяють скоротіті витрати електрики почти на третина.

Розрізняють Штатні лампи по типу цоколя, оскількі це впліває як на монтаж оптики, так и на установку освітлення безпосередно на транспортний засіб. Ксенонові лампи з цоколем типу D1S, D2S и D2R відносяться до первого поколения штатних ламп и встановлюються на автомобілі Вже в течение двух десятків років. Смороду є найбільш Поширеними. Відмінності в маркуванні позначають, что лампи з індексом «S» прізначені для! Застосування в линзованной оптіці, а з індексом «R» - в рефлекторної.

Більш Сучасний Джерелами світла є Штатні лампи, Які встановлюються на заводах з 2010 року. До них відносяться прилади з цоколем D3S / R и D4S / R. У порівнянні з лампами первого поколения дана світлова техніка є більш про екологічну, оскількі при работе НЕ віділяються шкідливі ртутні віпарі.

Найбільш часто Використовують ксенонові лампи виробництва компаний Philips и Osram. ЦІ Світлові прилади відрізняються скроню технологічністю и ма ють Світлові характеристики, что набліжаються до денного світла. Яскравість и насіченість світлового потоку в Середньому ставити 3000-4000 Люмен. Колірна температура, від якої безпосередно Залежить світловій потік, можлива в 4300 К, 5000К и 6000 К. Це дозволяє власнику машини вібрато лампу теплої колірної гамми, сніжно-білого або ж блакитного відтінку.

Споживай Потужність у штатних ксенонових ламп Даних тіпів цоколя ставити Всього 35 Вт, Завдяк чому продовжується срок служби безперебійної автомобільного генератора. Що стосується самих освітлювальніх приладів, то Виробники гарантують стабільну безупинності роботу в течение 3-4 тисяч годин.

Однако необходимо зауважіті, что для цього нужно буті дуже уважний при ПОКУПЦІ, щоб вместо орігінальніх и якісніх світловіх приладів не купить дешево підробку. Наші менеджери з готовністю нададуть ВІДПОВІДІ на всі Ваші питання и підберуть оптимальні освітлення для авто.