Дзеркало відеореєстратор RS DVR-103HD: огляд і характеристики

  • 10 may 2018 14:32:27

Це пристрій приваблює автовласників своєю багатофункціональністю. Девайс поєднує в собі відразу кілька функцій і можливостей різних електронних приладів для автомобіля, і дозволяє автовласникові не завантажувати лобове скло зайвими приладами.

Крім того, що RS DVR-103HD прекрасно виконує функцію дзеркала заднього огляду, пристрій оснащений значним комплектом мультимедійних функцій. Завдяки цьому дзеркала - реєстратору, водієві буде набагато простіше відстежити ситуацію на дорозі і керувати авто.

У прилад вбудований 4,3 дюймовий монітор з кольоровим інтерфейсом, на який можна вивести зображення, отримані від вбудованою фронтальною і додаткової автокамери, і подивитися записані реєстратором відеофайли. Меню пристрої повністю русифіковане, і інтуїтивно зрозуміло.

Відеореєстратор оснащений вбудованим датчиком руху (G-сенсором). При запуску і зупинки двигуна спрацьовує автоматичне включення / вимикання запису відео. Це дозволяє водієві вирушаючи в дорогу не переживати про те, чи включив він пристрій, і економити заряд батареї по закінченню руху.

Комплектація RS DVR-103HD

У стандартну комплектацію девайса входять:

дзеркало - відеореєстратор;

кронштейн;

зарядний пристрій для підключення до прикурювача;

кабель для підключення додаткової автокамери заднього виду;

інструкція і гарантія.

Основні технічні характеристики пристрою

Дзеркало-відеореєстратор RS DVR-103HD - це проста, практична модель, яка якісно виконує одночасно функції дзеркала, реєстратора і парктроника. Завдяки відеовходу для підключення камери заднього огляду і вбудованою розмітці для паркувальної камери, водіям стає набагато простіше виконувати реверс. До того ж в процесі паркування пристрій не відволікатиме вас набридливим писком, чим грішать ультразвукові сонари. При русі заднім ходом картинка з автокамери заднього огляду автоматично відображається на дисплеї TFT з діагоналлю 4.3 ".

Прилад оснащений фронтальною камерою з кутом огляду 120 °. Дозвіл відео - HD (1280 * 720), частота запису - 30 кадрів в секунду. Пристрій оснащений 5Мп CMOS-матрицею. Стабілізатор допомагає записувати відео прийнятної якості навіть в умовах сильної тряски авто при його переміщенні по поганій дорозі. Відеофайли зберігаються у форматі AVI. При бажанні, ви можете подивитися відзнятий матеріал прямо на дисплеї пристрою.

Ви можете записати звуку. Підтримується функція циклової відеозапису - при заповненні карти пам'яті відеофайли зберігаються поверх найраніших записів. До слова, девайс підтримує карти пам'яті micro SD об'ємом до 32 Гб. Є функція накладення штампа дати і часу на відео.

Девайс оснащений вбудованим літієво - іонним акумулятором ємністю 310 mAh. У разі якщо акумулятор розрядився, пристрій може працювати від автомобільного прикурювача.

Пристрій підтримує інтерфейс USB 2.0. Завдяки usb ви зможете підключити девайс до комп'ютера або до зовнішнього монітора. Реєстратор RS DVR-103HD сумісний з системами Windows 2003 / XP / Vista / 7/8.

Кріплення RS DVR-103HD в машині

Відеореєстратор цієї моделі підходить практично для будь-якого автомобіля. Це дзеркало - реєстратор кріпиться просто зверху штатного дзеркала. Для цього використовуються спеціальні прогумовані затискачі і упори. Це - одна з переваг RS DVR-103HD. При установці пристрою вам не доведеться возитися з деінсталяції штатного дзеркала, і довго мучитися з кронштейнами і проводкою. При цьому девайс не кидається в очі, і не привертає увагу зловмисників. До того ж, прилад легко і швидко демонтується - якщо ви вважаєте за краще не спокушати долю, і не залишати зайві девайси в автомобілі, залишається без нагляду протягом паркінгу.

Переваги та недоліки моделі RS DVR-103HD

Ідея поєднати в одному девайсі кілька функцій сама по собі виграшна. RS DVR-103HD дозволяє економити місце в салоні, і робить переміщення на авто по-справжньому комфортним і безпечним. Крім багатофункціональності, серед головних переваг девайса - доступна ціна, легка інсталяція, великий дисплей, автоматичне включення камери заднього виду при русі назад і вбудована розмітка для камери заднього виду. Всі ці переваги не раз відзначали користувачі цієї моделі в своїх відгуках.

Однак є й недоліки. Серед них - занадто лаконічна інструкція з експлуатації (водії відзначають, що в керівництві користувача можна знайти тільки короткий опис наявних у девайса можливостей). Також деякі автовласники вказали, що дзеркало на перших порах може здатися занадто великим - його габарити перевищують стандартні, до цього потрібно звикнути.

В цілому, RS DVR-103HD - непогана модель середнього цінового сегмента, яка цілком справляється з заявленими функціями.