Штатні ксенонові лампи від Osram

  • 04 March 2016 12:40:50

Одним з провідних світових виробників світлотехнічного обладнання є німецький бренд Osram. Концерн був зареєстрований більш як століття тому і з повним правом вважається синонімом якісного висвітлення.

Компанія пропонує найширший асортимент всіляких ламп і освітлювальних приладів, які з успіхом застосовуються в самих різних сферах - від наукової і промислової до торгової та медичної. Весь товар підприємства має маркування європейського товарного коду і відповідає головним міжнародним стандартам якості.

Ксенонова лампа D1S Osram 66140SVS Xenarc Silverstar

Одним з видів продукції цього бренду є штатні ксенонові лампи, які набувають все більшого поширення останнім часом. Вони поставляються на конвеєри заводів і фабрик найбільш відомих виробників автомобілів, що свідчить про високу якість і 100% -ної надійності цих освітлювальних приладів.

На сьогоднішній день ксенон вважається найкращим варіантом освітлення дорожнього полотна, оскільки його яскравість наближена до яскравості денного світла. На відміну від галогенних і інших ламп, в яких присутня нитка розжарення, в ксенонових світиться сам інертний газ при наявності дугового розряду між двома електродами. Кварцова скляна колба і високу якість контактних роз'ємів мають великий запас міцності. Завдяки цим конструктивним особливостям термін служби освітлювальних приладів може складати 3000 годин роботи, тобто від трьох до п'яти років справної експлуатації.

Існує кілька моделей ламп з різним типом цоколя. Типи D1S, D2S і D2R (буква R означає, що лампа підходить для рефлекторної оптики, а S - для линзованной) встановлюються в найбільш відомі марки автомобілів вже близько десяти років.

Ксенонова лампа D2R Osram 66250 Xenarc

Цоколі типу D3S, D4S і D4R з'явилися пізніше, починаючи з 2010 року, і вважаються ксеноновими лампами другого покоління. Їх принципова відмінність від попередніх типів полягає в тому, що вони не містять таких шкідливих домішок, як свинець і ртуть, тому відносяться до більш екологічним увазі освітлення.

Відмінною особливістю штатних ксенонових ламп Osram є неперевершена якість освітлення в умовах поганої видимості, наприклад, через опади або туману. Значно знижується навантаження на очі, що забезпечує не тільки комфортне водіння, але і гарантує безпеку на дорогах в будь-яких непередбачених ситуаціях. Лампи надійно захищені від перешкод, підходять як в якості ближнього, так і дальнього світла, дозволяючи при цьому розгледіти найменший предмет не тільки на самій дорозі, але і на узбіччі.

Ще однією перевагою цих ксенонових ламп є ефективне використання ресурсів. Це дозволяє збільшити термін роботи лампи, а також істотно скоротити енерговитрати під час її експлуатації. Штатні лампи компанії Osram не тільки поліпшать функціональність вашої машини, але і додадуть їй стильний вигляд і яскраву індивідуальність.