Philips ColorVision - додамо ночі багато яскравих фарб

  • 03 June 2014 14:24:35

Фірма Phillips представляє нові галогенні лампи Philips ColorVision. Ці лампи додадуть естетики зовнішнього вигляду автомобіля. Лампи ColorVision відрізняються від інших ламп наявністю безлічі різних комбінацій за кольором: блакитний, зелений, жовтий або рожевий.


технологія

ColorVision дуже технологічні лампи. Крім властивих для інших галогенових ламп Philips технологічність конструкції, яка дозволяє світити на 60% могутніше інших аналогів, в цих лампах була використана технологія кольорового покриття колб ламп при включенні фар відбивачі фарбуються в один з обраних кольорів, а на дорогу перед автомобілем проектується насичений білий світ . Саме це, а також збільшена світловіддача, яка дозволяє також відмінно бачити те, що відбувається на узбіччі, робить ці лампи унікальними.


Philips ColorVision це перші кольорові лампи, що мають сертифікат для застосування на дорогах. Дані лампи знаходяться в нормативному полі всіх нормативних вимог ЄС і України, що стосуються всіх транспортних засобів. У кожен комплект входить відповідний сертифікат і це є новинкою в маркетингу на ринку автоламп в Україні. Виробники рекомендують зберігати сертифікат, в разі даішник зажадає дозвіл на використання ламп ColorVision.