Не помилися, коли вибираєш відеореєстратор

  • 03 June 2014 13:35:10

Дуже часто бувають життєві ситуації, пов'язані з не дуже приємними подіями, коли відеозапис могла б вирішити ту чи іншу проблему. Відеореєстратором може бути одним з таких засобів. Цей прилад безпосередньо захищає Ваші права і тому до його вибору потрібно підійти з усією відповідальністю. Перш ніж приступити безпосередньо до покупці зверніть увагу на наступні пункти:


Перше - це ніжка-кріплення. Ніжка - це частина відеореєстратора, яка зміцнює його до скла автомобіля або до інших частин внутрішнього інтер'єру (наприклад, є реєстратори вже вбудовані в дзеркало заднього виду або які монтуються на приладову панель).

Друге - це якість відео, яке записує відеореєстратор. Як і для будь-яких пристроїв, які проводять відеозапис, для реєстратора важливо дозвіл і частота оновлення екрану. Виберіть пристрій з більш високою роздільною здатністю, тому що завдяки цьому зможете побачити багато дрібних і важливих деталей: особи людей, навіть номер машини не від усіх відеореєстраторів добре видно. При великому дозволі записи дуже важливо мати високу частоту розгортки, щоб, відео відтворювалося ривками. Також враховуйте, що при високих показниках записи потрібна об'ємна карта пам'яті.

Третє - це функціональність пристрою. Деякі фахівці ставлять цей показник на першому або другому місці. Але! Чи не розуміємо, наприклад, навіщо потрібен GPS навігатор в відеореєстраторові. Є такі прилади як навігатор або штатний головний пристрій. Відеореєстратор - це пристрій, створене для досить вузької мети. Основна мета це зйомка відео, знімки фотографій і всі функціональні можливості пристрою повинні зводитися до цих цілей. До таких можна віднести наявність мікрофона, щоб можна було записувати розмови з представником ДАІ або інфрачервоного підсвічування, для зйомки відео вночі. Серед дійсно корисних допопцій може бути датчик удару, тобто датчик який «будить» реєстратор в момент сильного удару або поштовху. Це дуже зручно, так як дозволяє економити місце на SD-карті для більш важливих моментів.

Крім того, є ще безліч інших додаткових опцій: wi-fi антена, завдяки чому можна прямо з реєстратора відправити відео, наприклад, на свою пошту, USB-вихід, пульт дистанційного керування та т.д.