Подвійний GPS контроль за автомобілем

  • 27 September 2014 12:55:43

Останнім часом, все більшої популярності набувають різні системи он-лайн моніторингу або трекери. Причому споживачі покладають на ці системи не тільки контрольні (стеження за переміщенням транспорту, вантажів тощо), а й суто охоронні функції. На жаль, подібна універсальність не завжди виправдовує себе, т.к в разі якщо ціна викрадаються транспорту досить висока, то і кваліфікація викрадача як правило вище середнього, і постійно працює в режимі он-лайн трекер, буде запеленгована і виявлений, а зловмисник може прийняти всі заходи для його нейтралізації.


З іншого боку, відносна легкість виявлення трекерів, робить їх якоїсь приманкою, що відволікає викрадачів від менш заметених охоронних і пошукових систем. Знаючи це, ми рекомендуємо нашим клієнтам встановлювати комбіновані системи охорони, пошуку і моніторингу. Одним з варіантів такого нестандартного підходу, є установка GPS-маркер М130 в режимі ТРЕКЕР для постійного он-лайн моніторингу та GPS МАРКЕР М70 в режимі пошукового маячка, періодично, короткостроково виходить на зв'язок в заданий час або через певний період, а в решту часу нічим себе не видає.


Тобто якщо навіть викрадач, в силу своєї високої кваліфікації, зумів виявити і нейтралізувати трекер, і певним чином розслабитися, відчувши «смак перемоги», його в підсумку буде чекати вельми неприємний сюрприз у вигляді приховано встановленого маячка. А шанси власника повернути вкрадене майно, значно зростуть.


 
Рекомендуємо