подвійний розмір

  • 14 may 2014 16:58:14

Автомобільні магнітоли в форматі 2DIN в два рази більше звичайної магнітоли і в Україні користуються стійким попитом. Ми розглянули принципові особливості декількох моделей, які

відносно недавно з'явилися в продажу.

Pioneer AVH-3400DVD, Японія

Орієнтовна ціна: 4050 грн.

Автомобільна магнітола цікава програмою Advanced App Mode, яке дозволяє переносити відео, наприклад, з YouTube на iPhone. Завдяки технології Pioneer Touch Slide Control можна з легкістю змінювати налаштування еквалайзера. Pioneer Touch Slide Control зчитує ковзаючі дотику до екрану, тобто щоб змінити налаштування ресивера досить легкого руху руки.

Supra SWD 705, Японія

Орієнтовна ціна: 2300 грн.

Цей пристрій сподобається фанатам якісного мультимедіа з сенсорним дисплеєм великої діагоналі, оснащується матрицею високої чіткості. Також в актив даного головного пристрою можна записати - багатоформатний вбудований відеоплеєр і окремий вхід, який дозволяє підключати камеру заднього виду.

Mystery MDD-6280NV, США

Орієнтовна ціна 2649 грн.

Дана автомобільна магнітола відтворює відео зі стандартами DVD і VCD і підключається з будь-якими типами носіїв. Mystery MDD-6280NV відрізняється мультиформатний ТБ-тюнер, схема цифрової обробки звуку і вбудований навігаційний GPS-модуль.

Prology DVS-2240T, США

Орієнтовна ціна 2786 грн.

Основною відмінністю цього головного пристрою від інших аналогів на ринку це те, що передня панель знімна і це є відносною рідкістю серед «2DIN» пристроїв.

Якщо розглядати функціональні можливості, то тут є чим похвалитися магнітоли від Prology. Водій в автомобілі, якого встановлена ​​дана магнітола, може розважити себе не тільки музикою, але і перегляд відео і фото.

Таку можливість надають екран з високою чіткістю, який працює в системах PAL, SECAM і NTSC, а крім того сумісні з пристроєм з форматами DVD, CD, MP3, MPEG4, JPEG. Щоб було зручно управляти системою передбачений інтерфейс, який забезпечує підключення до кнопок, розташованим на кермі.