Огляд штатного головного пристрою Winca 8929

  • 14 may 2014 17:04:07

У цій статті ми хочемо зробити короткий огляд штатного головного пристрою Winca 8929.

Штатний головний пристрій Winca 8929 має ряд можливостей, які вигідно відрізняють її від інших аналогів на ринку. Якщо раніше при використанні штатної магнітоли була відсутня можливість програвати DVD-диски, використовувати SD-карти і USB-флешки, був відсутній також лінійний вихід (AUX). То тепер це все є в автомобільній магнітолі від компанії Winca.

DVD-привід магнітоли читає всі сучасні формати відео в тому числі і стислі. Завдяки наявності USB і SD карт можна без проблем відтворювати всі сучасні аудіо-відео формати, а так само переглядати фотографії.

Вихід USB з легкістю замінює CD-чейнджер. Є можливість підключити зовнішній флеш адаптор з об'ємом інформації до 32 Гб (це дорівнює приблизно 8 DVD-дисків), при цьому не дряпається як диск і не боїться тряски.

Штатний головний пристрій Winca 8929 може працювати з декількома навігаційними системами: Igo, Navitel, СityGuide і т.д. з докладними картами більшості країн світу, мати повноцінний доступ в інтернет, отримувати інформацію про пробки через 3G мережу.

Весь інтерфейс магнітоли Winca 8929 і навігаційних систем - повністю русифіковані, що позбавить Вас від потреби ще раз читати інструкцію.

Сенсорний дисплей автомобільної магнітоли з роздільною здатністю 800 * 480 дозволить в найбільш повній формі управляти всіма функціями головного пристрою. Для задніх пасажирів в комплекті передбачений пульт управління.

За допомогою відеовходу (videoout) Ви легко можете підключити камеру заднього виду. При включенні задньої передачі на екран автоматично виводиться сигнал з камери. Так само у магнітоли Winca 8929 є додатковий відео вихід для подачі сигналу на монітор, вбудований в підголівник або на стельовий монітор.

Магнітола Winca 8929 має вбудований модуль Bluetooth, який працює з більшістю мобільних телефонів. Підключивши функцію HandsFree, Ви зможете приймати дзвінки по гучному зв'язку і набирати номер, не чіпаючи телефону.

Ви без проблем можете підключити додаткові підсилювачі потужності, т.к головний пристрій має повноцінні 3 пари аудіо виходів (на акустику і сабвуфер).

Як підсумок, можемо рекомендувати штатний головний пристрій Winca 8929 як хороше пристрій як для равлеченія так і як апарат, який допоможе в управлінні автомобілем.