Камера заднього огляду BGT-0399 Passat B7, Polo V, Scirocco

  • 14 may 2014 17:09:20

Хотіли б уявити огляд камери заднього огляду BGT-0399 Passat B7, Polo V, Scirocco.

Дана камера заднього огляду підключається в будь-який головний пристрій з монітором: автомобільна магнітола, дзеркала виду з екраном або до будь-якого монітора.

Встановлюється камера замість ліхтаря підсвічування номера, із збереженням підсвічування і це дозволяє не порушувати цілісність корпусу авто. Найбільшим плюсом цієї камери є високоякісний сенсор CCD виготовляється компанією Sony.

Те, що на камері заднього виду встановлена ​​матриця CCD не випадково, так як головним пріоритетом компанії є якість своїх виробів. Очевидно, що камери, оснащені матрицею CMOS стоять набагато менших грошей за рахунок високої щільності розміщення елементів, низьким споживанням енергії і невисокою якістю зображення.

Сенсор CCD проводиться на базі напівпровідникового кристала, завдяки якому ви отримаєте зображення з високою якістю. Незважаючи на ідентичні параметри роздільної здатності і відношення сигнал / шум, кольорова картинка, отримана за допомогою камери на основі сенсора CCD буде відрізняться в більш кращу сторону. Також, передача кольорів камер BGT практично ідеальна, на відміну від можливих огріхів в цій області у аналогів з матрицями CMOS.

Завдяки новітнім технологіям фірми Sony, кут огляду камери вдалося збільшити до 170 ° (що дуже важливо при паркуванні заднім ходом) і мінімальне робоче освітлення в 0.2 LUX (використання камер вночі). Використання герметичної, протиударної конструкції корпусу дозволяє не турбуватися про зовнішні дії температури і високої вологості. Також, «око» камери захищене спеціальним покриттям, що перешкоджає забрудненню, запітніння і обмерзання.

Крім того, є функція включення і відключення паркувальної розмітки, завдяки якій можна точно розрахувати дистанцію до предмета. І найцікавіше, що при всіх вищезгаданих достоїнства камери BGT Pro вартість їх перебувати на одному рівні більш низькоякісних камера заднього виду. Гарантія на камера заднього огляду BGT 24 місяці.

комплектність:

Камера заднього огляду.

Елементи кріплення.

Кабелю для підключення.