Світлодіодні лампи Baxster - якісне світло за оптимальною ціною

  • 16 July 2018 18:25:18

На сьогоднішній день на ринку з'явилося досить велика кількість виробників автомобільних LED ламп. Компанія Baxster є одним з по-справжньому якісних виробників світлодіодних автоламп, про неї і піде мова в нашій статті.


Світлодіодні лампи серії S1 від компанії Baxster виготовляються для самих різних найбільш поширених цоколів: H1, H27, H3, H4H / L, H7, H8-11, H13, H16, HB1 (9004), HB3 (9005), HB4 (9006). Вони можуть замінити галогенні лампи в фарах головного світла (ближнього / далекого), протитуманних фарах, а також в денних ходових вогнях, при цьому не потрібно специфічних додаткових перехідників. Комплект поставки містить все необхідне, в тому числі інструкцію з встановлення і гарантійний талон на 12 місяців після покупки.


Як ви могли прочитати вище, LED лампи Baxster можуть з легкістю замінити галогенні лампи, оскільки вони мають правильну светотеневую кордон, а також забезпечують чітке фокусування світлового потоку. Світлові характеристики даних ламп значно перевершують штатний галоген, а також можуть зрівнятися з деякими недорогими ксеноновими лампами.


Швидкість включення, вигідно відрізняє світлодіодні лампи від ксенону, якому потрібен певний час на розпал та стабілізацію напруги, і навіть галогенок. Більш того LED лампи при включенні світять більш яскравим світлом, а потім «притухають» входячи в нормальний режим роботи. Таким чином, ви не тільки отримуєте потрібну кількість світла відразу при включенні, але також економите ресурс лампи і генератора автомобіля, оскільки таке рішення дозволяє знизити робочу температуру лампи, а значить і знизити енерговитрати для її харчування.


Якщо перейти до конкретних цифр, то лампи Baxster серії S мають світловий потік при включенні рівний 1680 Лм, а потім плавно знижують його до значення 1320 Лм, яке фіксується на час подальшої роботи лампи до виключення. У відповідному ціновому сегменті світлодіодних ламп, даний показник освітленості є одним з найвищих. Якщо порівняти дані лампи з галогенними на спеціальному обладнанні, то навіть самі яскраві лампи в лінійці компанії Philips (Rally Vision +150) можуть похвалитися значенням світлового потоку лише 840 Лм. При цьому їх вартість є еквівалентною до з вартістю комплекту світлодіодних ламп Baxster. Якщо продовжити порівняння і перейти до технічних характеристик, то і тут LED лампи мають величезну перевагу над галогеном за всіма параметрами. Отже, термін служби галогенок не більше 600 годин, а у світлодіодних ламп він більше 10 000 годин. Що стосується споживаної потужності, LED лампи Baxster споживають приблизно 20 Вт при нормальній роботі, галоген ж споживає 50-60 Вт (ксенон від 35 Вт до 55 Вт), тобто в три рази більше! І не забувайте, що при цьому світлодіодна лампа світить набагато яскравіше.


Для автомобілів з контролем справності ламп в лінійці світлодіодних автоламп Baxster серії S1 оснащений внутрішньою «обманка», яка імітує потрібне опір для виключення появи помилки на приладовій панелі.


Варто зазначити, що колірна температура випромінюваного лампами світла становить від 5000 до 6000 К, що відповідає білому світу схожим за характеристиками з сонячним. А це безсумнівно позитивно позначається на сприйнятті очима, оскільки вони менше втомлюються. Цьому сприяє і чітка светотеневая межа, чим не можуть похвалитися більш 80% світлодіодних ламп представлених на ринку України. Чітка фокусування ламп Baxster забезпечує правильну кордон світла, як у штатного галогену, тим самим, виключаючи можливість засліплення водіїв зустрічних автомобілів.


Висока яскравість і відмінні світлові характеристики світлодіодних ламп Baxster S1 стала можливою завдяки застосуванню високоякісних корейських безкорпусних світлодіодних чіпів Seoul CSP (WICOP2). WICOP2 це сучасна технологія по якій виготовляються безкорпусні світлодіоди, вона дозволяє зробити їх більш простими, а значить і більш дешевими. Але це не означає, що вони гірші за інших, оскільки вони мають порівнянні розміри і потужність з одними з найпопулярніших на ринку чіпів ZES від компанії Philips, які застосовуються у величезній кількості ламп для самого різного освітлювального обладнання.


Будь-яка світлодіодна лампа для довгої і надійної роботи вимагає якісне охолодження. У лампах Baxster серії S охолодження реалізовано наступним чином: корпус лампи виготовлений з авіаційного сплаву алюмінію Aviation aluminum 6063, він має високий коефіцієнт тепловіддачі, що сприяє швидкому і якісному охолодженню через компактний радіатор на нижньому кінці лампи. Невеликі розміри радіатора дозволяють розмістити світлодіодну лампу в фарах 80% існуючих автомобілів. Є ще один фактор, який робить покупку даних ламп більш вигідною, а саме відсутність в спектрі світіння світлодіодними лампами ультрафіолетового проміння. А адже саме цей фактор в поєднанні з низькою температурою нагріву (130 градусів Цельсія у LED проти 200-300 градусів Цельсія у галогену) значно збільшує термін служби відбивача і корпусу фари.


Підсумовуючи викладене, можна сказати, що світлодіодні лампи Baxster серії S це чудова заміна штатним галогенні і альтернатива ксенону, що відповідає всім існуючим вимогам до автомобільного світу. На відміну від ксенону, дані лампи не вимагають спеціальних виносних високовольтних компонентів (блоків розпалу), завдяки чому установка їх ставиться не складніше звичайного заміни лампи, яку в змозі здійснити практично будь-який автолюбитель.

 
Рекомендуємо