Виробники штатних головних пристроїв

  • 07 may 2014 13:48:00

Концерн Wise Success Technology Ltd був створений в квітні 2006 р в місті Гуанжчжоу (Guangzhou), в одному з найбільших і найвідоміших індустріальних центрів в Китаї.

Виробляє штатні магнгітоли під наступними марками: RedPower, Victor, Winca, Navipilot, MyDean, DayStar і Timeless.

Основною спеціалізацією Wise Success Technology Ltd є дослідження і виробництво ауді і відео систем для автомобілів. У дослідницькому департаменті працює 40 висококласних інженерів - по 10 інженерів в кожному відділенні: в програмному, апаратному, відділі електроніки і конструкторському бюро. Завдяки роботі даного департаменту і виробничого цеху на ринок випускається більше 30 нових продуктів щорічно.

Серед основних напрямків можна виділити:

штатні головні пристрої в автомобілі

штатні камери заднього виду

GPS навігація

цифрова продукція для дому та автомобіля

У цьому році на ринок були випущені нові багатофункціональні головні пристрої - універсальні 1 DIN і 2 DIN, так і штатні для марок автомобілів: Toyota, Honda, Mazda, Hyundai, Volkswagen, Peugeot, Ford, Chevrolet, Buick, GMC.

Вся продукція сертифікована FCC / CE / ROHS.

Сам завод, де безпосередньо виготовляється продукція, має площу понад 2000 квадратних метрів, де працюють близько 200 інженерів і програмістів. На заводі є все необхідне для виробництва: автоматизована складальна лінія, логістичний центр, центр контролю якості, сервісний центр і центр гарантійної підтримки.

Завод RoadRover Technology Ltd

Компанія RoadRover Technology Co., Ltd стала знаменита в 2001 році, коли почала виробляти GPS обладнання для автомобілів. Заснували компанію два студента зі Стенфордського університету Ларрі Солвер і Пол Джеферсон.

У світі продукція RoadRover Technology Co., Ltd відома під назвами наступних брендів: RoadRover, Intro, Synteco, Pleervox, FreeNavi, Trinity.

Головним завданням компанії є розширення функціоналу та можливості штатного обладнання, яке встановлюється на заводах з виробництва автомобілів.

В даний час концерн володіє трьома фабриками - в Йоганнесбурзі (ПАР), Обурн-Хіллсі (США) і в Шеньчжені КНР.

Всі фабрики і заводи мають сертифікат ISO 9001: 2000, що є ознакою якості як самого виробництва так і кінцевого продукту.

Dynavin electronic (HK) Co., Ltd - це великий транснаціональний концерн, головною спеціалізацією якого є виробництво мультимедіа і навігаційних систем і програмного забезпечення до цих систем. Штаб квартира компанії знаходиться в Гонконзі, а філії компанії знаходяться в Карлсруе (Німеччина), в інших містах Китаю і в інших країнах світу.

Dynavin розробляє і займається серійним виробництвом високотехнологічних приладів, які підтримують всі функції сучасної автомобільної магнітоли: такі як підтримка відео-формату, навігаційна система і міні-комп'ютер з доступом в мережу Інтернет. Компанія Dynavin виробляє продукти виключно і тільки для елітного класу автомобілів - BMW, Audi і Mercedes-Benz.

Цікаво, що компанія Dynavin перша компанія в світі, яка почала встановлювати 3G інтернет модеми та GPS Tracker на позаштатних головних пристроях.

Магнітоли Dynavin цінуються своєю якістю: в Німеччині, перш ніж модель надійде на прилавки магазинів і салонів, магнітола тестується більше десяти разів. Під час цих випробувань перевіряється

відповідність штатним розмірам, дизайну, зовнішнього вигляду і комплектації автомобіля. На території Німеччини знаходиться більше 100 доларів і торгових точок.

Основні виробничі потужності в Китаї розташовані в місті Шеньжень. Площа місцевого заводу компанії становить близько 2000 м2, на якому працює більше 100 досвідчених інженерів.

Продукція Dynavin відповідає сертифікатам CE, ROHS, E-MARK і FCC.

Корпорація FlyAudio Corporation є дочірньою компанією фірми Creator Group China. Creator

Corporation China виробляє в основному AV, ACS продукти і сенсорні панелі. У компанії є власний дослідницький центр, центр SMT процесів і складальний цех. У FlyAudio Corporation

також є добре розгалужена дилерська мережа та філії в Сінгапурі, США, Австралії і на Тайвані. Сервісні центру FlyAudio Corporation розосереджені по всій земній кулі.

FlyAudio Corporation та її філії в Україні забезпечують повне гарантійне (протягом 1 року) і післягарантійне обслуговування на продукцію бренду FlyAudio.