X-Keeper Invis DUOS - новинка на ринку супутникова пристроїв

  • 29 may 2014 18:41:45

X-keeper Invis Duos - це мініатюрний і повністю автономний GPS / GSM маяк, призначений для пошуку і повернення автомобіля в разі викрадення. Для визначення місця розташування X-keeper Invis Duos використовує навігаційну супутникову систему GPS / GLONASS. Точність складає 3-5 метрів.

У місцях, де GPS сигнал відсутній, пристрій обчислює розташування автомобіля за допомогою LBS позиціонування, визначаючи координати по вишок мобільного зв'язку GSM. Для передачі користувачеві інформації про місцезнаходження автомобіля, використовується мережа операторів мобільного зв'язку GSM. Дані про місцезнаходження автомобіля пересилаються власнику у вигляді СМС або повідомлень на електронну пошту. Відкривши повідомлення, користувач може побачити точку на карті, а також переглянути інформацію про стан батареї, балансі SIM-карт, рівні сигналу і ін. При цьому підтримка особистого кабінету і його функціонування для клієнта - абсолютно безкоштовно!

Ключові переваги GPS маяка X-keeper Invis Duos - в наявності двох SIM-карт і тривалому терміні автономної роботи. Дві карти різних операторів мобільного зв'язку дозволяють компенсувати «провали» в зв'язку одного з операторів. Також резервна SIM-карта включається при нульовому балансі на основний карті. X-keeper Invis Duos працює при температурах від мінус 40 до + 105 ° С, що дозволяє використовувати його в будь-яких кліматичних умовах. Час автономної роботи X-keeper Invis Duos на одному комплекті батарей становить від 3,5 до 7 років - в цьому він значно випереджає всіх конкурентів!

Мініатюрні розміри X-keeper Invis Duos і його автономне живлення дозволяють розмістити пристрій в самих непередбачуваних і важкодоступних місцях автомобіля. X-keeper Invis Duos не вдалося підключитися до штатної проводки автомобіля або його охоронній системі, і тому не може бути знайдений по дротах (ще один плюс відсутність «впровадження» в проводку - автомобіль не можуть зняти з гарантії з електроустаткування!).

Пристрій неможливо виявити також сканерами, оскільки більшу частину часу X-keeper Invis Duos знаходиться в «сплячому» режимі, прокидаючись лише на кілька секунд, щоб відправити власникові дані.

 
Рекомендуємо