Що таке біксенонові лінзи?

  • 21 February 2017 16:02:25

Для багатьох водіїв бажання досягти ідеального яскравого освітлення дороги в нічний час доби - істотна проблема. Штатні автомобільні фари в більшості випадків не здатні забезпечити відмінну видимість в різних умовах. Заміна ламп не завжди вирішує проблему, адже не у всіх автомобілях світловідбивачі універсальні. Що ж робити? Встановити спеціальні біксенонові лінзи! Ця деталь - гарантія потужного і однорідного променя освітлення.

Біксенонові лінзи вважаються найпотужнішою автомобільної оптикою на сьогоднішній день. Всі провідні автовиробники обладнають машини тільки ними. Існує два види біксенонові лінз:

- Універсальні: їх без проблем можна встановити в звичайні рефлекторні фари. Їх асортимент - величезний, тому знайти потрібну і відповідну саме кольором і дизайну вашого авто, не складе особливих труднощів.

- Штатні: встановлюються виробником самого автомобіля на заводі. Їх установка можлива і на інші автомобілі, але для цього потрібна спеціальна перехідна рамка або майстерність установника.

Біксенонові лінзи являють собою оптичну конструкцію для фар. Її складають такі деталі, як: фокусуються лінза, відбивач,, спеціальна шторка для формування променів світла і сама ксенонова лампа.

Переваги біксенонові лінз

Якісний біксенон дуже активно входить в топ і заслуговує позитивні відгуки, незважаючи на його відносну новизну на автомобільному оптичному ринку. За що він отримав схвалення автовиробників і водіїв?

- Біксенонові лінзи - це найкраща можливість використовувати практично одночасно і ближній, і дальнє світло, які миттєво перемикається між собою;

- лінзовий скло в конструкції забезпечує яскравий і однорідний потік світла і безпечне для всіх освітлення дороги;

- Савчин, створюване біксенон, має відмінну чіткість;

- Установка таких лінз - це складний процес, він він не вимагає повної заміни фари або рефлектора.

- біксенонові джерело світла гарантує свою безперервну роботу на протязі декількох років.

- Хочете виділитися? Така світлова конструкція відмінне рішення для оригінального прикраси автомобіля, адже весь асортимент має стильний дизайн. Наприклад, «ангельські очки» - красивий і практичний елемент оптики автомобіля.

- Безпечне і комфортне водіння можливо завдяки якісному освітленню биксеноновой лінзи.

Як правильно підібрати універсальні лінзи

Вибір універсальної лінзи - це не проблема, варто тільки вибрати ту, яка сподобається: вона все одно підходить практично для будь-якого автомобіля. Але все ж існують універсальні рекомендації, з якими варто ознайомитися перед покупкою нової оптики для свого авто:

- Лінза зобов'язана підійти під цоколь: універсальна підходить практично під всі види;

- Діаметр лінзи потрібно підібрати так, щоб він відповідав розмірам оптики саме вашого автомобіля;

- Не забувайте про те, що у світіння ксенону є різна температура, і вона коливається від 4000 до 6000К. Підбирайте те, що вам більше подобається;

- Існує різна комплекція біксенонові лінз: з блоком розпалювання і ксеноновим лампою, і без цих деталей. Якщо ж хочете самостійно встановити комплект, краще купувати повний набір з усім необхідним;

- Якщо ж ваше авто вже має «ангельські очки», вибирайте такі лінзи, які їх не зіпсують.

Сумісність моделей біксенонові лінз з різними цоколями

H4 - лінзи G5, G6, Bosch H4, Bosch mini

H7 - лінзи G5, G6, Bosch mini

H1 - лінзи G5, G6, Bosch mini

H11 - лінзи Lumitec G6

HB3 - лінзи Lumitec G6

HB4 - лінзи Lumitec G6

9007 - лінзи G5, G6, Bosch H4, Bosch mini

9008 - G5, G6, Bosch H4, Bosch mini