Відеореєстратор з камерою заднього виду

  • 16 January 2017 11:18:11

Відеореєстратор з камерою заднього виду - корисний пристрій у вашому авто. Багато завзяті автомобілісти намагаються «начинити» свого «залізного коня» навороченій електронікою. Іноді це ні до чого, але коли мова заходить про авторегістратора, водіїв, які сумніваються в його корисності, не виявляється. За допомогою цього компактного пристрою вже вдалося вирішити чимало дорожніх конфліктів, а скільки ще належить - можна тільки здогадуватися. Авторегістратор - це справедливий автомобільний рефері, особливо, якщо мова йде про гаджеті з такою важливою здатністю, як зйомка заднього виду.

Як виглядає авторегістратор, що знімає задній план?

Дзеркало відеореєстратор DVR Mirror Android

Якщо відеореєстратор є зараз практично в кожній машині, то про модель, здатної записувати навіть те, що відбувається позаду вас, чули поки не все. Тим часом, ця функція корисна і дозволяє в повному обсязі оцінювати ситуацію на дорозі. Відеореєстратор, забезпечений таким умінням, може:

бути панорамним;

являти собою дзеркало заднього плану з вмонтованою камерою.

Обидва варіанти зручні в експлуатації і надають водієві вичерпну інформацію.

Панорамний відеореєстратор характеризується кутом огляду 360 градусів і має 2-3 камери: одну - для класичної зйомки фронтального виду, другу - для заднього плану і, можливо, бічну. Пристрої з такими можливостями можуть різнитися по функціоналу, але практично всі з них володіють автоматичним фокусуванням в разі руху заднім ходом.

Досить цікавий варіант - дзеркало-реєстратор. Плюс в тому, що замінивши їм заводське дзеркало, ні ви, ні оточуючі не помітять підміни. Багато моделей придатні не тільки для відеореєстрації дорожніх подій, а й для перегляду відео, інтернет-серфінгу, навігації. Переваги незвичайного дзеркала:

веде синхронну запис з двох камер: фронтального і заднього виду;

непомітно, немає необхідності знімати його, залишаючи машину;

запис ведеться під правильним кутом з максимальним оглядом (в разі необхідності дзеркало з камерою можна підлаштовувати і рухати в певному напрямку);

має антиблікове покриття, що робить відображення фар позаду йдуть машин більш м'яким;

кріпиться легко і швидко.

Дзеркало відеореєстратор RedPower AMD65 (на Android)

Як правило, дзеркало-відеореєстратор - це маленький комп'ютер в салоні автомобіля. Працюючи на основі однієї з популярних платформ (найчастіше Android), він дозволяє встановити будь-який додаток з Рlay market.

При виборі відеореєстратора з функцією зйомки заднього плану варто звертати увагу на такі додаткові можливості пристрою, як наявність датчика руху, світлочутливість, тривалість розриву записи. Якщо дзеркало-реєстратор реагує на рух, його можна використовувати в якості сторожа на стоянці, дізнавшись, хто особливо цікавиться вашим авто.

В цілому, дзеркало-реєстратор - мініатюрний гаджет, максимально «нашпигований» потрібними функціями для ще більш приємного і легкого водіння.

Інші статті:

Установка камери заднього виду в емблему VW Passat, CC, Golf

Установка камери заднього виду в плафон для Toyota Camry

Установка штатної камери заднього виду для Toyota Camry V40

Заменяемое штатний дзеркало як альтернатива реєстратору