Як вибрати штатну магнітолу на Android

  • 18 January 2017 17:34:54

Всі сучасні і не дуже автомобілі в обов'язковому порядку комплектуються магнітолою. Це пристрій давно вже стало такою обов'язковою деталлю машини, як двірники або дзеркало заднього виду. Однак якість і технічні можливості встановленого на заводі приладу, як правило, досить низькі. Тому щоб забезпечити собі комфортну їзду і до того ж мати можливість користуватися багатьма сучасними функціями мультимедійних пристроїв, власники транспортних засобів приходять до необхідності заміни автомагнітоли. Штатна магнітола для Mercedes A (W169), B (W245), Vito (W639), Viano, Sprinter INCAR AHR-2888 (на Android)

А чому, власне, android?

Існує кілька типів пристроїв, заснованих на різних операційних системах. Однак саме платформа андроїда дає ті незаперечні переваги і зручності, які оцінили водії в усьому світі. Такими є:

відмінну швидкодію і мультизадачність;

сумісність з носіями інформації будь-якого формату;

можливість апгрейда ОС;

підтримка 3G інтернету і Wi-Fi;

можливість легко встановлювати і видаляти програмне забезпечення;

взаємодія із заводськими системами автомобіля;

нарешті, чистий і потужний звук в салоні, а також яскраве зображення на дисплеї.

Штатна магнітола для Mercedes-Benz C200 (W204) 2006-2011 RedPower 21268 (на Android)

Нюанси вибору штатної автомагнітоли android

Для того, щоб підібрати мультимедійний пристрій, найбільш повно відповідне

запитам і потребам власника, слід звернути увагу на наступні моменти.

Дисплей повинен бути яскравим і давати контрастну картинку незалежно від рівня освітленості. Сучасні екрани забезпечені LED підсвічуванням, яка просто необхідна при яскравому сонці. На якість впливає також дозвіл монітора. Тому якщо вас цікавить чіткість зображення, краще не поскупитися на пристрій з дисплеєм, що має роздільною здатністю 1024х600 пікселів. Особливо це важливо, якщо діагональ екрану 8 або 9 дюймів.

З двох типів сенсорного екрану ємнісні краще резистивних: вони не затемняются згодом, більш точні і чутливі, та й Штатна магнітола для Audi A3 2005+ RoadRover

експлуатаційний термін у них набагато більший.

Більшість моделей магнітол містять двоядерний процесор, хоча останнім часом з'явилися і чотириядерні пристрою. Об'єм оперативної пам'яті важливий для швидкодії; тому 2 Гб краще, ніж 1.

При виборі штатного пристрою слід поцікавитися, чи зможе воно підтримувати ті функції, які є у вашій автомашині. Адже не всі штатні автомагнітоли мають повну сумісність з ними. Тому краще придбати такий прилад, який зможе відображати і регулювати режим парковки, освітлення, клімат-контроль та інші опції. Тоді встановлена ​​Андроїд магнітола стане не просто черговим модним девайсом, а справжнім бортовим комп'ютером вашого автомобіля.

Інші статті:

універсальні автомагнітоли

Штатні магнітоли на Android

Штатні та універсальні магнітоли Incar

Установка штатних магнітол для автомобіля

Штатні магнітоли для автомобіля