Штатні магнітоли на Android поради по установці

  • 19 January 2017 01:16:44

Вже не один десяток років все без винятку автомобілі при заводській збірці комплектуються магнітолами. Однак в наші дні до цих приладів пред'являються набагато більш високі вимоги, ніж відтворення декількох радіоканалів. Адже кожен водій мріє, щоб в салоні його машини був якісний бортовий комп'ютер. Тому нерідкі ситуації, коли виникає необхідність замінити встановлений спочатку прилад на сучасне мультимедійне пристрій. Універсальна штатна 2DIN магнітола RS ADL-278FT (на Android)

Штатна магнітола виготовляється таким чином, що підходить для конкретної моделі транспортного засобу. Вона здатна повністю замінити свого попередника, пропонуючи істотно розширений функціонал. Виробники постійно оновлюють лінійки агрегатів, прагнучи охопити максимально великий сегмент ринку. Середньому споживачеві такий стан тільки на руку.

Переваги магнітоли на Android

Основними достоїнствами магнітоли на Андроїд можна назвати швидке завантаження, одночасне виконання декількох завдань, взаємозв'язок з носіями різних форматів і наявність розгорнутого програмного забезпечення. Воно настільки зручно і звично, що не представляє ніякої складності у використанні. Та й встановлювати або видаляти будь-які програми зовсім просто. Якщо додати до цього надійний вихід в інтернет, чудове звучання і якісну картинку, стає зрозумілим така величезна затребуваність цих пристроїв.

Поради по установці магнітоли

Встановлюючи магнітолу на Android, необхідно враховувати деякі нюанси. По-перше, прилад повинен органічно вписуватися в дизайн салону. По-друге, потрібно чітко уявляти собі, які саме функції дійсно необхідні, а без яких можна спокійно обійтися. Далі потрібно вибрати виробника. Переважна більшість магнітол випускається в Китаї, однак є які заслуговують на повагу і всіма визнані бренди. На них бажано орієнтуватися, щоб не потрапити в халепу. Сама установка не представляє особливої ​​складності. Перш за все викруткою викручуються кріплення старого агрегату, який потім легко виймається з гнізда. При цьому відкривається доступ до проводів. Необхідно акуратно від'єднати кожен штекер, намагаючись не витягати його. Потім відбувається послідовне підключення всіх роз'ємів, після чого новий прилад вставляється в гніздо і закріплюється. Якщо обраний вами девайс трохи відрізняється за своїми габаритами від «рідного», то правильно його зафіксувати допоможе перехідна рамка.

Інші статті:

Як вибрати штатну магнітолу на Android

Штатні магнітоли на Android

Установка штатних магнітол для автомобіля