Нова автомагнітола AudioSources T90-910A Skoda \ Volkswagen

  • 12 April 2018 18:14:58

Представляємо Вашій увазі нову штатну магнітолу від AudioSources T90-910A від інноваційної компанії AudioSources Technology. Цей пристрій буде цікаво великій кількості власників автомобілів виробництва Volkswagen і Skoda. Ми розповімо про достоїнства і переваги автомагнітоли.

Розглянемо основні функції та технічні характеристики, а також виявимо відмінності від аналогічних пристроїв:

Магнітола працює на базі сучасної операційної системи Android 6.0, яка зможе задовольнити різні потреби покупців в мультимедіа.
Більший обсяг оперативної пам'яті. Для сучасної магнітоли з ресурсоємними додатками для Android часом недостатньо розміру оперативної пам'яті в 1 Гб. Тому в компанії AudioSources вирішили збільшити даний показник до 2 Гб.
Вбудований радіо-чіп високої якості. Велику частину часу, пристрій відтворює саме радіо і вбудований HD радіо-чіп TDA7786Ic, забезпечує стійкий прийом сигналу.
Вбудований приймач GPS / GLONASS. Інженери компанії AudioSources не дарма оснастили штатну магнітолу вбудованим модулем прийому сигналу від супутників GPS / GLONASS для точної навігації, оскільки не завжди виробники-конкуренти забезпечують цю опцію.
Дублювання екрану смартфона на екрані магнітоли. Дубляж монітора смартфона - це ще одна корисна опція, завдяки якому можна безпосередньо дивитися ролики і картинки з вашого гаджета на екрані штатної магнітоли без попереднього їх скачування.
Одним з основних переваг варто виділити сенсорний HD екран магнітоли, який відгукується навіть при негативних температурах і має високі кути огляду.
Голосове керування пристроєм. У наш час нікого не здивуєш тим, що смартфон управляється голосом, однак в штатних магнітолах дана функція присутня дуже рідко, але магнітола AudioSources T90-910A не входить до цього числа, оскільки їй можна давати голосові команди для управління.
Контроль і обмеження інтернет трафіку. Корисна функція, яка дає можливість обмежити доступ в інтернет для обраних Вами додатків.
Підводячи підсумки сказаного, варто виділити основні функції, завдяки яким автомагнітола AudioSources T90-910A буде корисна автолюбителям:

побудова навігаційних маршрутів, в тому числі з урахуванням дорожньої ситуації (пробки, затори, ДТП, перекриття);
допомога навігаційної програми при пошуку найближчого місця для паркування;
перегляд ТБ передач або YouTube в онлайн-режимі;
можливість установки будь-яких розважальних програм або додатків для роботи, щоб скоротати час, якщо Ви застрягли в пробці;
простий інтернет-серфінг завдяки вбудованому браузеру або ж будь-якого іншого сторонньому додатку для виходу в інтернет, яке знайдеться в Google Play Market.
У даній статті ми розглянули основні переваги та переваги мультимедіа пристрою AudioSources T90-910A і залишилося тільки згадати, що в останній версії дані магнітоли отримали оновлення як програмної, так і апаратної частини.

 
Рекомендуємо