Ксенонові новинки від Mlux

  • 23 January 2015 14:05:46

Компанія Mlux представила серію своїх нових баластів. Зараз є 4 види баластів.

Перший блок розпалу має просту назву Mlux SIMPLE і призначений для автомобіля без контролю справності лампи з напругою 12 В. Під такі характеристики підходять більшість сучасних автомобілів, а також мотоцикли, квадроцикли та інші. Крім того, баласт виконаний у форматі slim, тобто невеликому розмірі спеціально для економії місця під установку.

Баласт Mlux CLASSIC є продовженням серії зарекомендувала себе попередньої версії блоків розпалу. Головна відмінність - це стандартні розміри, можливість обходу помилки контролю справності лампи і робота з напругою 12В.

Баласти CARGO є рішенням для великих і вантажних автомобілів. CARGO працює при напрузі 12 і 24 В і на автомобілях (в основному вантажівках) без контролю справності лампи.

Останній, найкращий і найдорожчий блок розпалу з обманкою Mlux PREMIUM виконаний в компактній формі slim, працює в автомобілях з напругою 12 В. Головною особливістю даних баластів є неймовірна вбудована система CAN-BUS, яка дозволяє встановлювати ксенон на найсучасніші автомобілі FORD FOCUS III, PORSCHE CAYENNE, BMW i8 і ін.