Нові світлодіодні автолампи Philips X-tremeUltinon LED gen2 з ексклюзивними світлодіодами Lumileds

  • 02 November 2018 15:00:23

OEM світлодіоди Luxeon Altilon SMD для поліпшення видимості

Компанія Philips зовсім представила друге покоління (gen2) світлодіодних автоламп головного світла Philips XtremeUltinon LED gen2. Друге покоління LED ламп найяскравішою серії XtremeUltinon LED в асортименті компанії Philips отримала унікальні в своєму роді світлодіодні чіпи Lumileds Luxeon Altilon SMD, які були створені саме для OEM-оптики головного світла (ближнього, далекого і протитуманних фар). На цих чіпах були побудовані джерела світла для таких іменитих фірм як Audi, BMW і Porsche, а тепер і всі інші можуть насолодитися справді яскравим світлом. Продумана конструкція лампи забезпечує широкий кут розсіювання світлового пучка з чіткою світлотіньовий кордоном.


Збільшення яскравості до 250%

Автолампи головного світла Philips X-tremeUltinon LED 2-го покоління завдяки підвищенню максимальної потужності струму дозволяють досягти збільшення світла до 250%, що значно збільшує видимість і контрастність перешкод на дорозі. Кращий огляд, в свою чергу, дозволяє раніше зреагувати на раптово виниклу небезпеку на дорозі, що робить вашу поїздку безпечнішою. З таким якісним світлом досягається максимальний комфорт від їзди на автомобілі в темний час доби. Яскраве світло ламп Philips X-tremeUltinon gen2 має білий світ, відповідний кольоровій температурі 5800 К, яка не тільки знижує стомлюваність очей, а й надає автомобілю витончений стиль.


Яскраве світло завдяки застосуванню сучасних технологій

Для будь-якої світлодіодної лампи важливо якісне охолодження, оскільки при експлуатації вони можуть відчутно нагріватися. Компанія Philips впоралася з цим завданням на відмінно розробивши унікальні в своєму роді технології AirFlux і AirCool. В основі даних технологій лежить інтелектуальна система контролює нагрів, тобто тепло відводиться від найвідповідальніших частин лампи, попереджаючи їх пошкодження і вихід з ладу. Як говорилося раніше, світлодіоди Lumileds Luxeon Altilon SMD мають унікальні характеристики і висока термостійкість також до них відноситься, тому навіть якщо лампа нагрівається до максимальної температури, це ніяк не вплине на інтенсивність світлового потоку. Зазвичай такий сценарій нагріву призводить до істотного зниження яскравості, але це ніяк не відноситься до ламп Philips 2-го покоління, тут ви навряд помітите таку різницю.


Саме якісна і високотехнологічна система контролю нагрівання дозволяє служити новим лампам Philips до 12 років. Такий термін часто є терміном служби автомобіля, а іноді власник навіть раніше змінює його. Так що установка світлодіодних ламп Philips X-tremeUltinon LED gen2 буде єдине разовим капіталовкладенням, яке не доведеться повторити до зміни автомобіля.


Світлодіодні лампи Philips X-tremeUltinon 2-го випускаються у версіях: LED-HL [≈H4], LED-HL [≈H7] і LED-FOG [≈H8 / H11 / H16]. Дані лампи вже доступні для замовлення в нашому інтернет магазині autoelectro.ua

 
Рекомендуємо