Огляд автосигналізації StarLine A63

  • 16 April 2018 12:46:54

Сьогодні автомобіль перестав бути предметом розкоші - стати автовласником досить просто. Набагато складніше забезпечити автомобілю надійний захист від викрадачів і любителів понишпорити в чужих автосалонах. Тут на допомогу прийде лінійка сигналізацій бренду StarLine. Модельний ряд охоронних систем цієї торгової марки досить широкий, так що кожен автовласник зможе вибрати пристрій по кишені і потребам. Сьогодні ж ми пропонуємо вашій увазі детальний огляд автосигналізації StarLine A63. Модель не нова - компанія презентувала її в 2014 - му році. Але завдяки відмінній функціональності і надійності, вона не втратила своєї актуальності.

Опис і основні характеристики моделі StarLine A63

На комплектації цієї охоронної системи ми не будемо детально зупинятися - ви можете ознайомитися з нею, заглянувши в наш каталог. Відзначимо тільки, що в основі конструкції Старлайн A63 лежить платформа 4-го покоління, яка побудована на модульній структурі, що має на увазі наявність вбудованих силових реле, які можуть керувати центральним замком або іншими механізмами.

Технічні характеристики пристрою:

максимальна відстань дії основного брелока для передачі команд пристрою - 800 метрів;

найбільший радіус дії брелока для отримання повідомлень - 2000 метрів;

кількість радіоканалів для управління 128;

частоти для передачі сигналів радіозв'язку - від 433 до 434 мегагерц;

максимальний радіус дії додаткового брелока - 15 метрів.

У порівнянні з більш ранніми моделями, розширено функціонал пристрою. У цій сигналізації основний модуль можна доукомплектувати (не входять в базову комплектацію) модулями LIN, 2 CAN, GPS, GSM, які дозволяють пристрою більш якісно моніторити навколишнє оточення, і надійніше захищати авто від угону і злому зловмисниками.

Завдяки несканіруемому діалогового коду управління і можливості реалізації опціонного інтелектуального автозапуску (мається на базі у моделі A93), власник транспортного засобу має можливість запускати двигун в заданий час. Це дуже зручно, особливо в холодну пору року.

У цій моделі є 3d датчики нахилу і ударів. Завдяки їм, ваш транспортний засіб надійно захищене від злому і пошкоджень. Якщо датчик зафіксує підйом або евакуацію авто, ви тут же отримаєте відповідне повідомлення на свій брелок, а при установці модуля GSM також і на телефон.

Для більшої безпеки авто, в пристрій ввімкнено функцію блокування двігателя.Она здійснюється завдяки окремим реле, що підключається на відповідальну ланцюг двігателя.В випадку, якщо зловмисникам вдасться проникнути в моторний відсік автомобіля, двигун автомашини буде все-одно заблокований.

Сигналізація Старлайн A63 може похвалитися наявністю широкого ряду сервісних можливостей. Наприклад, автовласник має можливість:

налаштувати автоматичний підйом скла авто, коли його ставлять під захист сигналізації;

дистанційно керувати передпусковим обігрівачем;

відкривати багажник за допомогою брелока, в той час як інші зони залишаються під охороною, а після закриття багажника, автоматично активується повна охорона з урахуванням зони багажника;

управляти пристроєм за допомогою телефону (опція);

контролювати стан авто віддалено, і в разі спроби викрадення отримувати повідомлення на мобільний пристрій (опція).

Брелоки управління - який для чого потрібен

Як ми вже згадували, управління сигналізацією можна здійснювати двома брелоками - основним і додатковим. Основний брелок відрізняється наявністю рідкокристалічного екрана. За допомогою цього пристрою ви можете не тільки передавати команди, а й приймати оповіщення. Додатковим брелоком ви можете користуватися тільки для управління охоронною системою.

Щоб використовувати обидва брелока для управління автосигналізацією, потрібна активація. Як це зробити - докладно розписано в інструкції до охоронної системи. Відзначимо тільки, що в цій процедурі немає нічого складного - вона займе у вас від сили кілька хвилин.

Висновок про сигналізації Старлайн A63

Як підсумків, хочеться ще раз відзначити відмінну комплектацію і високу ступінь надійності цієї системи охорони. Завдяки вбудованим модулям, автовласник може безперервно контролювати стан своєї автомашини і оперативно отримувати повідомлення в разі, якщо пристрій зафіксує загрозу для вашої власності. Двосторонній зв'язок між охоронною системою і власником авто є тією перевагою, що зробила Старлайн А63 популярною і затребуваною моделлю. Це підтверджують численні позитивні відгуки автовласників, вже встановили StarLine A63 на своє авто.

Окремої похвали заслуговує простота управління автосигналізацією. Прочитавши інструкцію, ви без праці розберетеся з командами і зможете самостійно запрограмувати брелоки управління. На нашу думку, ця модель - відмінне співвідношення ціни і якості, так що від душі рекомендуємо!