Огляд штатних головних пристроїв для VW Passat B7

  • 14 may 2014 17:25:59

У зв'язку з наростаючим Попит на штатні магнітоли для Volkswagen Passat B7, пропонуємо Вашій увазі огляд в якому спеціально підібрані пристрої для цієї марки автомобіля.

Унаслідок широкого поширення даного авто, виробники штатних головних пристроїв, намагаються імпортувати в Україну ці магнітоли в повному обсязі. Беручи до уваги той факт, що штатні головні пристрої для автомобілів Volkswagen можуть встановлюватися на різні серії, їх можна сміливо назвати "штатними головними пристроями для серії Volkswagen".

В даному огляді ми розглянули штатні головні пристрої від таких виробників: RedPower і Audiosourses.

Наш огляд ми почнемо зі штатних головних пристроїв RedPower.

Магнітоли даного виробника розроблені з використанням новітніх розробок, які тільки можна застосувати в автомобільних магнітолах. Пристрій має потужний 4-х ядерний процесор з тактовою частотою 1.5 Ghz, працює під управлінням операційної системи Android 4.2. Магнітола обладнана якісним ємнісним екраном з роздільною здатністю 1024х600 і діагоналлю від 7 до 9 дюймів. Завдяки операційній системі Android Ви можете встановлювати і використовувати будь-які наявні програми з PlayMarket. Магнітола RedPower єдина з представлених на ринку обладнана двома GPS приймачами для швидкого і більш точного пошуку супутників. На магнітоли можна використовувати будь-який навігаційний додаток, в тому числі завдяки можливості підключення магнітоли до інтернету за допомогою Wi-Fi, можна користуватися додатком Яндекс.Навігатор для відображення пробок онлайн. Також пристрій дозволяє підключити камеру заднього виду для зручності і безпечного паркування. Мультимедійний комплекс відтворює всі формати аудіо і відео файлів з USB. Магнітола RedPower не дозволить Вам нудьгувати в дорозі і даруватиме масу позитивних емоцій.

Першим, з лінійки магнітол від RedPower для Volkswagen Passat B7, до Вашої уваги штатний головний пристрій RedPower 18004B.

Особливістю даної магнітоли є повністю сенсорне управління і шикарний екран діагоналлю 8 дюймів. Також варто відзначити, що в даній магнітоли відсутня DVD привід через старіння даної технології носіїв інформації.

Наступною штатної магнітолою від RedPower в нашому огляді буде RedPower 21004WD.

Ця магнітола, на відміну від раніше поданої, має звичні кнопки і ручні регулятори, але також має сенсорний екран діагоналлю 8 дюймів. У цій магнітолі також відсутній DVD привід.

Але якщо Вам все-таки необхідна така опція, як можливість перегляду інформації з CD / DVD дисків, то наступна магнітола RedPower 21004 саме для Вас.

Дане головний пристрій є повним аналогом попередньої і відрізняється тільки наявністю DVD приводу.

Тепер перейдемо до огляду штатних головних пристроїв від виробника AudioSources.

Магнітоли від даного виробника за якістю виконання і використовуваних матеріалів анітрохи не поступаються своїм конкурентам по ринку.

Не поступаються вони і по набору функцій і можливостей, які в неї заклав виробник, а цей перелік дуже вражає. Тут і якісний ємнісний екран діагоналлю від 7 до 8 дюймів, потужний 4-х ядерний процесор Snapdragon від знаменитої компанії Qualcomm, GPS-приймач для зручної навігації, вбудований Wi-Fi і можливість підключення 3G-модема для доступу в інтернет. Також є навчання магнітоли штатним кнопок на кермі, для комфортного управління. Застосована в магнітолах AudioSources інноваційна технологія Mirror Link використовується для відображення і експлуатації додатків для смартфонів на екрані штатної магнітоли.

Працює магнітола під управлінням операційної системи Android, що дає практично необмежені можливості з її налаштування, а також установці необхідних додатків з магазину додатків PlayMarket.

І першою хотілося б представити штатний головний пристрій AudioSources D90-610A.

Дане головний пристрій володіє якісним екраном з діагоналлю 7 дюймів. В магнітоли присутній DVD-привід для читання файлів з CD / DVD носіїв.

Наступна модель AudioSources D90-810A це, свого роду, просунута версія попередньої.

Вона відрізняється великою за розміром екраном з діагоналлю 8 дюймів і іншим розташуванням органів управління. У даній моделі також присутній DVD-привід.

Таким чином, можемо зробити висновок, що для Passat B7 є досить великий вибір штатних головних пристроїв, з якісною збіркою, набором функцій, навігаційними картами і т.д. Однак і серед кращих є найкращі. Вибір нашої редакції за всіма критеріями, включаючи ціна / якість, є магнітоли RedPower і AudioSources.