Parkcity - парковка без перешкод

  • 03 June 2014 15:26:34

Досить часто під час паркування з'являється труднощі для досвідчених водіїв і, тим більше, для початківців. Далеко не в кожній ситуації можна коректно оцінити відстань при парковці позаду. Це може бути пов'язано як з досвідом водіння, так і з поганою якістю дзеркал заднього і бічного виду. І як підсумок, витрачені нерви, час, пом'яті молдинги, бампер. Вирішити цю проблему можуть паркувальні системи або в простолюдді парктроніки. Цей пристрій інформує водія про перешкоди які не видно в дзеркалах і про відстань до них. Інтернет-магазин Autoelectro рекомендує використовувати парктроніки фірми ParkCity. Весь модельний ряд включає 12 парктроников.


Вони відрізняються по:


зовнішнім виглядом

кількості функцій

дисплею

В асортименті є 16 різних кольорів датчиків, тобто Ви можете відразу підібрати потрібний вашій машині колір - немає необхідності витрачати додаткові гроші на фарбування і дорогоцінний час поки майстер покрасит все датчики. Паркувальні системи ParkCity абсолютно універсальні і підходячи для будь-якого автомобіля, будь то легвовушка, джип або вантажівку. Вони прості у використанні і не потребують додаткового технічного обслуговування. У парктроника ParkCity використовуються процесори Philips, які відповідають за швидкість роботи системи і точність визначення відстані від бампера до перешкоди. Ці системи абсолютно не схильні до впливу освітлення, погодні умови.


Парктроніки ParkCity як і більшість інших паркувальних систем складаються з:


блоку управління

датчиків

дисплея



Блок управління встановлюється під обшивку салону автомобіля. Безпосередньо до нього підключаються ультразвукові датчики і інформаційний дисплей. Завдяки тому, що дисплей і датчики підключаються за допомогою роз'ємів, в разі несправності одного з компонентів їх легко замінити. Датчики мають роздільний електричний контур і тому в разі відмови одного з датчиків всі інші будуть працювати. Діаметр датчиків складає всього 18 мм і вони нащо не помітні на бампері. Фіксуються вони надійно за допомогою металевих кріплень, оснащені двонаправленими ультразвуковими сенсорами, які дозволяє виявити найменше перешкоду. У комплектацію до парктронік йде фреза для свердління отворів, стрічка для вимірювань для отворів і монтажні кабелю.

 
Рекомендуємо