Патріотичний тюнінг

  • 25 June 2014 13:10:00

За останні півроку Україна пережила, напевно, одні самих великих і доленосних подій в своїй історії: спочатку революцію, потім інтервенцію і що послідувала за нею анексію Криму. Ми багато втратили, але і багато придбали. Втратили 4% своєї території, більше 2 млн. Наших співгромадян тепер живуть в чужій країні, вже більше 500 людей загинули і зараз продовжують гинути на сході нашої країни. І це не включаючи інших випробувань у вигляді девальвації гривні, зниження доходів населення і загального спаду економіки.


Серед придбань перше що можуть пересічні громадяни відповісти на це - підняття рівня самосвідомості, патріотизму або навіть, на думку багатьох, що українська нація за фактом народилася саме зараз, а не в 1991-му або 1648 му. Це все вірно - дійсно патріотизм зараз на небувало високому рівні і проник в ті місця, де його наявність ніяк не виявлялося. Я сам родом із Запоріжжя і моє рідне місто ніколи не відрізнявся особливим патріотизмом. Так, у нас є Хортиця, клуб Запорізького козацтва і т.д., але це цікаво тільки любителям історичних реконструкцій, студентам істфаку з місцевого національного університету і для більшості місцевого населення це не означало зовсім нічого або майже нічого. Але коли я приїхав туди 2 тижні тому місто було не впізнати: всюди прапори і маленькі прапорці на автомобілях, велосипедах, кіосках, люди ходять у вишиванках, всюди чути музику національного гімну. Запоріжжя, як і інші міста на південному сході, стало українським містом.


Але як мені здається ми починаємо розбиратися в собі, починаємо розуміти хто ми є і які у нас цілі. Ми всі хочемо добре жити в своїй країні. Для цього нам потрібно працювати, при цьому, як мені здається, для початку потрібно виробляти самим і для себе. Багато цього не знають, що насправді ми робимо цілий ряд товарів дуже хорошої якості. У цій статті ми розглянемо один із зразків вітчизняного виробництва.


Останнім часом стала дуже популярна різного роду автомобільна атрибутика: прапорці, тюнінгові написи, магніти і т.д. До нас на склад недавно потрапив один з таких атрибутів - наклейки-вишиванки.


Що ж являє дана вишиванка? Вишиванка на автомобіль представляє із себе наклейку з національним візерунком 30 на 100 см на основі магнітного вінілу товщина якого 0,7 мм. Тип плівки - oracal, це плівка має дуже високими зносостійкими і температурними показниками і може служити не менше 2-х років. Дозвіл візерунка становить 720 dpi, зверху неї нанесений глянцевий ламінат. У комплектацію входить 2 плівки - назад і вперед. На вибір є кілька варіантів розрізняються по візерунку і кольором. Виробництво наклейок-вишиванок знаходиться в місті Павлоград в Дніпропетровській області. Подивитися й купити можете на нашому сайті autoelectro.ua.