Штатні ксенонові лампи від Philips

  • 17 February 2016 12:30:45

Німецька компанія Philips випускає високоякісне світлове обладнання, яке встановлюється на сучасні автомобілі в штатних умовах. Іншими словами, на транспортні засоби, що сходять із заводських конвеєрів, монтуються лампи та блоки розпалення даної фірми. Однак часто у власників машин виникає необхідність замінити лампи для того, Ксеноновая лампа D4S Philips 42402 XenEco

щоб отримати більш яскраве і надійне освітлення дорожнього полотна і прилеглих ділянок в темну пору дня.

Відмінна якість і високі технічні характеристики забезпечили штатним ксеноновими лампами від Philips популярність серед автомеханіків і водіїв. Досить зазначити, що, згідно з неупередженої статистикою, кожен другий автомобіль в Європі сьогодні оснащений лампами саме цього бренду.

Інноваційні технології від Philips присутні в усьому. Перш за все, ці світлові прилади відрізняються міцністю скла і оптимальною формою конструкції колби, а всі використані матеріали проходять лабораторні дослідження. Суворий багатоступінчастий контроль за якістю продукції, що випускається дає можливість компанії Philips знизити кількість бракованого товару до процентного мінімуму.

Існуючі штатні ксенонові лампи позначаються наступною маркуванням: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R. Прилади з індексом R призначені для рефлекторної оптики, а з індексом S - для линзованной. Цей момент необхідно враховувати при заміні освітлювального приладу.

Ксенонові лампи дуже ефективні при використанні на дорогах в умовах поганої видимості і ускладнених погодних Ксеноновая лампа D2S Philips 85122XV X-tremeVision

умов, оскільки мають підвищену яскравістю і насиченим світловим потоком, що перевершує по потужності освітлення галогенові лампи. При цьому номінальна Споживано потужність складає всього 35 Вт, а колірна температура відповідає діапазону від 4300К до 6000К.

Крім того, штатні ксенонові лампи витрачають на 30% менше електроенергії, що дозволяє на більш тривалий час зберегти заряд акумулятора і заощадити чималі кошти в процесі експлуатації. Причому робота штатного світлового обладнання не створює ніяких електромагнітних завад для нормального функціонування інших приладів або навігаторів.

Ксенонові лампи можуть використовуватися в головному висвітленні автомобіля в якості як далекого, так і ближнього світла. У першому випадку вони дають яскравий і довгий насичений промінь, у другому - забезпечують широке освітлений простір. Стабільність їх роботи не викликає нарікань, а компанія-виробник гарантує досить тривалий термін безперебійної служби (близько 3000 годин).

Встановлюючи на свій автомобіль штатні ксенонові лампи від Philips, ви не тільки покращуєте ефектність його зовнішнього вигляду і статусність, але, що набагато важливіше, підвищуєте свій особистий комфорт і безпеку руху по дорогах.