Штатні магнітоли для автомобіля

  • 08 February 2016 13:06:27

Практично всі автомобілі, що сходять з заводських конвеєрів, комплектуються штатними головними пристроями. Однак досить часто виникають ситуації, при яких власники машин спостерігають невідповідність зовнішнього вигляду і функціональності заводських пристроїв, при якому ці прилади не виправдовують очікувань.

У деяких магнітолах рівень сигналу і якість звуку досить низькі, в інших відсутні ті чи інші функції. У такомШтатная магнітола для Hyundai Santa Fe 2013+ RoadRover (на Android)

випадку доцільно задуматися про заміну пристрою. Пропонований в нашому інтернет-магазині асортимент даної продукції дозволяє підібрати магнітолу для автомобіля будь-якої марки, завдяки чому зберігається цілісність інтер'єру.

У наш час магнітола вже не є простим радіоприймачем. Швидше, це мультимедійно-навігаційний комплекс, навіть невеликий бортовий комп'ютер, який є незмінним атрибутом сучасної машини. Крім програвання аудіо- і відеофайлів будь-яких форматів і з будь-яких носіїв, в ньому є радіо, Bluetooth, а також можливість переглядати в режимі онлайн провідні світові телевізійні канали.

Одним з найбільш корисних додатків штатних магнітол можна назвати GPS-навігацію. Вона просто незамінна при русі в незнайомій місцевості і дозволяє найкращим чином оптимізувати маршрут. Вбудований в магнітолу навігатор допоможе визначити ризик заторів Штатна магнітола FlyAudio FA082NAVI для Toyota Land Cruiser Prado

і тим самим уникнути стояння в багатогодинних пробках, економлячи як паливо, так і не менш дорогоцінний час.

Багато штатні навігаційні комплекси оснащені можливістю підключення додаткових приладів - наприклад, датчиків визначення тиску і температури в шинах, клімат-контролю, камери заднього виду, паркувального радара і інших корисних пристроїв.

Управляти магнітолою можна як за допомогою чутливого сенсорного дисплея, так і за допомогою кнопок, які можуть встановлюватися прямо на кермо автомобіля і дозволяють не відволікатися від дороги під час руху. Сучасні штатні магнітоли зазвичай базуються на Андроїд або на популярній ОС Windows. Якщо у вас є які-небудь переваги, ви можете уточнити ОС перед придбанням магнітоли. До речі, при будь-якій системі вихід у Всесвітню павутину здійснюється за допомогою зовнішнього 3G або GPRS-модему.

Як правило, для кожної марки автомобіля, наприклад штатна магнітола для Hyundai, Kia, Skoda, Toyota, volkswagen та інших, Штатна магнітола FlyAudio E7507NAVI для Volkswagen Passat B6, B7, SCIROCCO, TOURAN, TIGUAN, BORA, CADDY, EOS, JETTA, Polo , Golf 5, Golf +, Transporter GP

підбирається індивідуально, оскільки прилад для однієї моделі автомобіля не підходить для іншого. Придбання саме штатного мультимедійно-навігаційного пристрою дозволить зберегти стильний оригінальний дизайн передньої панелі, оскільки його розмір і зовнішній вигляд будуть гармоніювати із загальним інтер'єром салону.

Зрозуміло, вартість у магнітол чимала, однак в ній закладені великі можливості удосконалення зовнішнього вигляду і функціональності вашого автомобіля. Тому штатні магнітоли є не розкішшю, а найважливішим елементом забезпечення комфорту і безпеки руху.