Штатні та універсальні магнітоли Incar

  • 01 July 2016 16:51:17

Необхідність вибрати для свого автомобіля автомагнітолу може привести в замішання кого завгодно, оскільки сьогодні до послуг автовласників є величезна кількість різноманітних марок. Безліч солідних брендів, що випускають магнітоли, буквально заполонили ринок товарами. Однак, незважаючи на продукцію таких відомих конкурентів, як Kenwood, Sony або Pionеer, все більшої популярності набувають Штатна магнітола для Kia Sorento 2012-2014 INCAR AHR-1883


Ця компанія представляє досить широку лінійку автомобільних магнітол, як штатних, так і універсальних, в якій є і бюджетні моделі, і «наворочені» інформаційно-розважальні центри.


Штатні магнітоли, призначені для установки в транспортний засіб конкретної моделі, (наприклад таких як Mitsubishi Pajero, Outlander XL, Hyundai Santa Fe, Toyota Prado 120, Toyota Camry v40 і т.д.) є сучасними мультимедійними пристроями на платформі Андроїд або Windows. Їх форма точно відповідає розробленому дизайну машини. Універсальні головні пристрої привабливі тим, що підходять для автомобілів будь-яких марок і розрізняються вже за своїми технічними параметрами і функціональності.


Ці потужні комп'ютерні системи оснащені всіма необхідними функціями, щоб зробити поїздку приємною: радіоприймачем, CD- або DVD-плеєром, TV-тюнером, вбудованим передавачем Bluetooth, багатосмуговим еквалайзером для обробки звуку. Управляти магнітолою надзвичайно зручно завдяки сенсорному дисплею з високим дозволом. На ньому можна переглядати новини або дивитися улюблені фільми в форматі HD, Коротя час вимушеного простою в пробках. Штатна магнітола для Nissan X-Trail 2015 - 2016 INCAR AHR-6281 (на Android)


До того ж, багато моделей мають спеціальне підсвічування кнопок і підтримують практично всі використовувані на сьогоднішній день відео та аудіо формати. На панелі є кілька USB-роз'ємів, стандартні входи для навушників, а також спеціальні роз'єми для підключення iPhone або iPad.


Але і це ще не все. Для забезпечення безпеки і більшого комфорту у багатьох видів автомагнітол здійснюється підключення до резисторного управління безпосередньо на кермі. Це дозволить водієві перемикати канали та керувати роботою магнітоли, не відволікаючись зайвий раз від дороги.


Однією з найважливіших функцій автомобільних магнітол на сьогоднішній день вважаються GPS навігатори і 3G модеми з підтримкою Wi-Fi. З їх допомогою можна вирішити безліч виникаючих на дорогах проблем і переглядати стан доріг в режимі реального часу, заощадивши при цьому на покупці окремого навігатора. Крім того, автомагнітоли можуть бути базою для системи безпечного паркування, так як камеру заднього, бічного або фронтального огляду можна підключити завдяки наявним відеовходами.


Автомагнітоли Incar - це не черговий модний «девайс», а надійне і багатофункціональне мультимедійний пристрій, який стане справжнім бортовим комп'ютером для вашого автомобіля.