GPS маркери і маяки для транспортного парку

  • 17 June 2016 12:43:23

З кожним роком розширюється коло завдань, які можна вирішити за допомогою GPS маркерів, тому наукові дослідження і досвідчені вишукування в цьому напрямку бачаться досить перспективними. Це й не дивно: адже область застосування цього пристрою сьогодні надзвичайно розширилася.

GPS маяки і маркери використовуються в туризмі, для контролю за людьми, які вимагають особливої ​​уваги - наприклад, за старими або маленькими дітьми, - для забезпечення безпеки особового транспорту. Однак ці прилади стали використовуватися і логістами, що працюють у великих автопарках.GPS / GSM пошуковий маяк Starline M15 eco

Фахівці помітили, що застосування GPS маркерів суттєво поліпшило роботу транспортних компаній. Справа в тому, що замовник, зацікавлений в отриманні своєчасної інформації про відправку і переміщення свого вантажу, отримує можливість стежити за його доставкою за допомогою GPS пристроїв. З іншого боку, диспетчери можуть вести контроль за роботою співробітників, що безумовно підвищить ефективність роботи всієї компанії і її конкурентоспроможність.

Повідомлення про місцезнаходження автотранспорту і знаходиться в ньому вантажу можуть надходити у вигляді звичайних смс. Однак набагато зручніше бачити об'єктивну картину пересування об'єкта в реальному часі на моніторинговому центрі. Для цього маячок потрібно перевести в режим «трекер» і забезпечити додатковим джерелом пітаніяТрекер-GPS Magnum МТ-400

Керівництву великою транспортною компанією неможливо встежити за всіма співробітниками і автопарком без подібного обладнання. Його використання не тільки дозволить скоротити витрати на бензин і збільшити швидкість доставки вантажів, а й допоможе відстежувати переміщення особливо небезпечних, швидкопсувних або тендітних товарів (будь то отрутохімікати, продукти харчування або медичне обладнання).

Не можна не враховувати і той факт, що на швидкісних трасах часто трапляються різні ДТП. Якщо раптом транспортний засіб потрапив в аварію, GPS маячок не тільки моментально сповістить про це, але і покаже точні координати місця, де сталася пригода. Тоді можна оперативно вжити заходів надання допомоги водієві і порятунку цінного вантажу.

GPS маркери потрібні не тільки для доставки вантажів, а й для забезпечення ефективності і, головне, безпеки пасажирських перевезень. Тому власники багатьох таксопарків обладнують свої машини цими пристроями, що у багато разів спрощує роботу диспетчерів, оскільки вони можуть бачити на моніторинговому центрі маршрут автомобіля. Таким чином набагато простіше збудувати зручний графік руху кожної машини, що дозволить не тільки заощадити витрата палива, але і скоротить час очікування клієнта, що знову-таки стане вагомою перевагою в порівнянні з конкурентами.

А вбудована в багато моделі GPS маркерів тривожна кнопка відразу ж дасть інформацію про будь-якому ПП. Це є особливо важливим, оскільки іноді від швидкості реагування в деяких ситуаціях може залежати дуже багато.