Штатні магнітоли на Android

  • 14 July 2016 12:40:31

Більшість автолюбителів рано чи пізно приходять до того, що заміна магнітол, що йдуть в заводській комплектації до транспортного засобу, на більш сучасні і функціональні мультимедійні пристрої, є нагальною потребою. З появою різноманітних технологій відтворення звуку і зображення, а також у зв'язку з повсюдним поширенням Інтернету, виникла потреба в надійному головному комп'ютері, здатному здійснювати керівництво всіма цими функціямі.Штатная магнітола для Toyota Camry 2015+ INCAR AHR-2257


Саме тому була створена потужна операційна система на базі Android, призначена спеціально для автомобільних магнітол. Швидкість і продуктивність такої машини завдяки високочастотному багатоядерних процесорів вийшли досить вражаючими. За деякими параметрами ОС на Android навіть перевершує свого давнього конкурента - оперативну систему Windows.


Одним з основоположних відмінностей фахівці вважають наявність у системи Android відкритого програмного коду. Це дає можливість при необхідності оновлювати або «перепрошивати» програму, відновлюючи втрачені параметри. Крім того, існує безліч корисних додатків, які можна завантажити абсолютно безкоштовно: віджети погоди, текстові редактори, банківські програми та інші зручні утиліти. Особливою популярністю у автоаматорів на сьогоднішній день користуються програми, що показують на карті приховані радари дорожньо-патрульних служб або найближчі автозаправки з найбільш дешевим паливом.


Штатна магнітола для Lifan X60 2011-2012 X-Droid XD-7093 (на Android)


Штатні магнітоли на Android дають високоякісне відтворення аудіо-і відеофайлів форматів CD, DVD, будь-яких графічних зображень з USB-носіїв або карт пам'яті. Вони оснащені системою Bluetooth для зручності розмови по мобільному телефону, а також мають можливість підключення камери заднього виду, паркувальних радарів і інших приладів за допомогою додаткових входів. А для підключення до Всесвітньої павутини використовуються сучасні 3G модеми та бездротова система передачі даних Wi-Fi. Один з таких виробників автомагнітол на android - Incar, виробляють обладнання для таких марок авто Pajero, Pajero Wagon, Outlander XL, Hyundai Santa Fe, Toyota Prado 120, Toyota Camry v40, Land Cruiser 200, Kia Sportage, Nissan Qashqai, X-Trail, Volkswagen Passat, Golf, Caddy, Touareg і інших.


Всі штатні магнітоли на Android обладнані чутливим сенсорним монітором, який має високошвидкісний відгук на дотик і відрізняється яскравим якісним зображенням. На нього виводяться всі дані про стан окремих систем машини - наприклад, параметри вимірювання температури або тиску в колесах, показники радара і т.п. А наявність високошвидкісного Інтернету не тільки дозволяє дивитися новини або, скажімо, футбольний матч в реальному часі, а й оперативно інформувати водія про дорожні пробки, що виникають на шляху прямування.


Всі перераховані вище характеристики покликані не тільки зробити перебування в автомобілі комфортним і приємним, але і істотно підвищують безпеку знаходяться в ньому людей. І Штатні магнітоли на Android відмінно справляються з цими завданнями.