Універсальні автомагнітоли

  • 29 August 2016 10:15:59

У багатьох власників транспортних засобів рано чи пізно виникає необхідність замінити головний пристрій в автомобілі. Адже до сучасних мультимедійних центрів пред'являються сьогодні досить високі вимоги. Якщо ж автомагнітола, якою машина була укомплектована ще при заводській збірці, не відповідає цим вимогам, користуватися нею вже неможливо.

Однак не завжди можна підібрати такий прилад, який підійде саме до вашого автомобіля. Для цих цілей були спеціально створені універсальні автомагнітоли, які за допомогою перехідної рамки без праці можна монтувати в автомобіль практично будь-який маркі.Універсальное штатний головний пристрій для Toyota Universal RedPower 21071B (на Android)

Існують прості і відносно недорогі прилади, що підтримують тільки найнеобхідніші мультимедійні функції - прослуховування аудіофайлів і радіопроігриватель. Іноді вони мають сумісність з Bluetooth, а також оснащені роз'ємами для підключення навушників або цифрових носіїв через USB.

Універсальна автомагнітола більш високої цінової категорії має, зрозуміло, набагато більшими можливостями. Перш за все, збільшується кількість різних форматів, що читаються мультимедійним пристроєм, а завдяки багатоядерних процесорів і операційній системі Android (Андроїд) продуктивність і швидкодію приладу зростає в кілька разів.

Наявність рідкокристалічного монітора не тільки додає можливість переглядати відеофайли, а й істотно полегшує процес керування різними пристроями автомобіля. До того ж багато моделей управляються за допомогою кнопок на кермі, завдяки чому водієві немає потреби постійно відволікатися від дорогі.Універсальная штатна 2DIN магнітола RoadRover Universal 7 178 × 100 (на Android)

Монітори мають високий рівень дозволу, що дозволяє переглядати фільми або передачі в найвищій якості. Але найголовніше гідність універсальних автомагнітол - це наявність високошвидкісного інтернету, супутникового зв'язку і співпрацю з найсучаснішими навігаційними програмами.

GPS і інші системи не дадуть заблукати в незнайомому місці, допоможуть скласти найбільш швидкий і оптимальний маршрут слідування до будь-якій точці, а також нададуть водієві саму оперативну інформацію про наявність пробок на дорогах. Але не тільки завдяки навігації автомагнітоли сприяють поліпшенню безпеки руху.

До цих сучасних пристроїв можна підключати паркувальні радари і / або камери заднього і бічного виду, зображення з яких буде виводитися на дисплей. Тепер водій не тільки зможе акуратніше паркувати свій транспортний засіб, але і отримає додатковий аргумент, якщо, раптом, доведеться з'ясовувати спірні питання з представником дорожньої служби або іншими водіями.

Таким чином, універсальні магнітоли не тільки дозволяють провести час в дорозі з задоволенням і уникнути непотрібних затримок в дорозі, але і допомагають зробити перебування в салоні автомашини приємним і комфортним.