ксенон Mlux

  • 27 March 2017 11:15:43

Активне застосування ксенонового світла перенесло автомобільне освітлення на новий рівень. Ксенонові лампи створюють потік променів, максимально відповідний за характеристиками денного світла, завдяки чому в будь-яку погоду і час доби дорога сприймається абсолютно природно. Якщо користуватися цією оптикою, дотримуючись всіх правил, безпеку водіння значно підвищується.


У порівнянні з галогеном, світловіддача цього виду освітлення вище в три або чотири рази, застосування такого світла дозволяє економити споживання електрики і не допускати перегріву деталей оптики. Дане освітлення прослужить своєму власникові близько 3000 годин, це величезний відрив від галогену, який буде працювати не більше 800 годин.


Що таке MLux?

Багатьох автомобілістів цікавить відміну просто ксенону від біксенона. Тут все досить просто. У переважної кількості автомобілів фари ближнього і дальнього світла розташовані окремо, відповідно до цих машин підійде ксенон, окремо для ближнього і для далекого освітлення. Крім того, є автомобілі з поєднаним ближнім і дальнім світлом, для таких моделей розроблений біксенон, він переключається з ближнього на дальній і навпаки. Лідером серед виробників освітлення такого типу є компанія MLux. Це перша торгова марка, що випускає газорозрядні лампи, що отримала сертифікат відповідності стандартам УкрСепро. Кожен український автомобіліст знає, що продукція цього бренду надійна, якісна і пожежобезпечна.


Переваги ксенону MLux


- Торгова марка MLux виробляє свою продукцію на сучасному заводі, оснащеному високотехнологічним обладнанням, під наглядом кваліфікованих фахівців.


- Крім лабораторних перевірок, кожен пристрій проходить ще й тестування. Фари встановлюють на машини різних марок, класів і вартості, а потім перевіряють їх функціональні можливості Найвища якість цих ламп майже не позначається на ціні, придбати ксенон MLux під силу кожному. Гарантійний термін на лампи та аксесуари до них становить 1 рік, а на блоки розпалу цілих 2 роки.


- Приємним бонусом є те, що бренд MLux офіційно зареєстрований і сертифікований на території України.


- Даний ксенон має захист від загорянь за допомогою спеціальних пожежобезпечних цоколів, роз'ємів і проводів. Фірма самостійно виробляє і лампи і баласти, завдяки чому вони ідеально взаємодіють і збоїв практично не буває.


- Встановити ксенон MLux можна абсолютно на все, навіть самі рідкісні моделі авто. Для цього є безліч варіантів з різними видами цоколя, великим вибором потужності і колірних температур.


- Вся продукція різних колірних температур, потужності і напруги доступна як в комплекті, так і окремо.


- Упаковка також відрізняється якістю і презентабельним видом. Формований пінопласт надійно фіксує всі компоненти в коробці. Лампочки знаходяться в спеціальних колбах із пластику, які бережуть скло від пошкоджень і, як наслідок, втрати герметичності. У змаганні між галогеном і ксеноном зі значним відривом перемагає останній. А першість серед виробників цього чуда, без сумнівів, належить MLux.