Online моніторинг від Convoy

  • 03 September 2014 13:13:54

Компанія Convoy презентувала свій сервер з моніторингу за пересуванням автомобіля - Convoy Online. Даний сервер був створений для підтримки своїх апаратних пристроїв iGSM-005 і iGSM-005 з CAN-модулем.


Для того, щоб підключитися до онлайн сервера потрібно придбати окремий GPS-модуль Convoy GPSM-003 і зареєструватися на онлайн-сервері. Платити за користування моніторингом нічого не потрібно. Вся історія зберігається на сервері і доступна протягом 3 місяців.


Основне призначення сервера полягає в спостереженні за об'єктом на якому знаходиться сигналізація і gps модуль. Місцем розташування визначається по GPS супутникам і базовим станція LBS і відправляється на сервер за допомогою GPRS. На сервері на даний момент використовуються карти GoogleMaps. За замовчуванням час використовується за Гринвічем, тому часовий пояс потрібно налаштовувати окремо.


Якщо зловмисники спробують приглушити GSC сигнал, то пристрій це зрозуміє і відправить екстреної володарю на email. Крім того, на сервері є множесто різних налаштувань: різні маніпуляції з маршрутами, зупинками і геозон. Це дозволяють користувачеві самому виставляти потрібні параметри і контролювати логістику на свій розсуд.


Плюс до всього іншого доступні для спостереження доступні показники, які безпосередньо пов'язані з автомобільною сигналізацією: режим охорони, стан датчиків, рівень головного і запасного акумулятора.


 
Рекомендуємо