Порше Панамера міг би допомогти GPS трекер

  • 10 December 2014 11:39:08

Нещодавно всю Україну облетіла новина про викрадення в центрі Києва далеко не копійки Porsche Panamera. Машину викрали на вулиці Златоустівська о 5 годині ранку. Чотири чоловіки завантажили машину на евакуатор і відвезли в невідомому напрямку. Міліція так і не знайшла зниклу Панамеру і якщо викрадачі збираються продати машину на запчастини, то швидше за все вона так і не буде знайдено.

Що могло б врятувати автомобіль? Перше що приходить в голову це надійна сигналізація. Вона повинна бути двосторонньою і обов'язково при нагоді всяких рухів в автомобілі або біля повідомляти про це власнику на телефон. Може бути така сигналізація стояла на цьому автомобілі, але допомогла вона її власнику? Скоріш за все ні. Найімовірніше власнику авто елементарно не вистачило реакції і часу на те щоб схопити зловмисників. Адже спочатку потрібно зателефонувати в міліцію, поки наша міліція збереться і виїде пройде багато часу.

На наш погляд є тільки два варіанти щоб уберегти свій автомобіль. Перший, самий надійний, це на ніч залишати свій автомобіль в особистому гаражі. Другий спосіб допоможе знайти автомобіль. Це система GPS моніторингу.

В автомобілі, в таємному місці, кладеться маяк або трекер і власник періодично буде отримувати координати на телефон або може стежити на сервері за переміщенням автомобіля в режимі реального часу.

Google

 
Рекомендуємо