Електромобіль BYD Han EV 2022

Модель: han2022
Виробник: BYD
0
Під замовлення 2-3 місяці
1 911 000 грн.
(48750 $)
Знайшли дешевше?

Вартість нового автомобіля BYD Han EV 2022 в Китаї FOB Shanghai (ціна в порту Шанхаю) - від 42000 $.

Вартість нового електромобіля BYD Han EV 2022 "на номерах" в Україні - від 49000$ в залежності від комплектації. (Ціна актуальна, на момент публікації, для отримання ціни актуальної на сьогоднішній день, звертайтесь до нас за телефоном або в чат, месенджери).

Оскільки ми є офіційним експортером електромобілів у Китаї, можливе відправлення електромобілів з Китаю до будь-яких країн. Ми вказуємо ціну в Китаї FOB, до якої треба додавати вартість доставки до Вашої країни.

Доставки по країнах:

Україна 
Грузія 
Казахстан 
Узбекистан 
Азербайджан 
ОАЕ 
При доставці в Україну ми можемо прорахувати ціну з усіма платежами, і Ви зможете отримати електромобіль вже на номерах. Щоб отримати консультацію та прорахувати підсумкову ціну електромобіля на номерах для України, звертайтесь до наших спеціалістів за вказаним телефоном, у чаті або в месенджерах.

2022 року вийшло оновлення електромобіля BYD Han EV. Збільшили ємність літій-залізо-фосфатної батареї Blade до 85,4 кВт год. В умовах CLTC максимальний запас ходу передньопривідної та повнопривідної версій також збільшено до 715 км та 610 км відповідно. Додали тепловий насос, який дає змогу зменшити енергоспоживання. Оновили технологію підвіски та додали різні електронні помічники для водія.

Byd Han EV 2022 ділиться на передньопривідну та повнопривідну версію. Передньопривідна версія має відносно великий запас ходу, що досягає 715 км. У той же час максимальна потужність становить 180 кВт, а максимальний момент, що крутить, — 350 Н·м; максимальний запас ходу у повнопривідної версії трохи менше - 610 км, але максимальна потужність - 380 кВт, максимальний момент, що крутить, - 700 Н·м, а час розгону до 100 км/год - всього 3,9 секунди. .

 

Порівняння комплектацій електромобіля BYD Han EV 2022


BYD Han EV Creation Edition Honor Type 2022 - запас ходу 715 км із переднім приводом

Передньопривідна версія BYD Han EV Creation Edition 2022 року з запасом ходу в 715 км у стандартній комплектації поставляється з панорамним люком на даху, матричні світлодіодні фари, панорамним зображенням на 360 градусів, електричним регулюванням передніх сидінь і вентиляцією передніх сидінь та 15,6 дюймовий центральний сенсорний екран, вбудований реєстратор водіння, бездротова зарядка мобільного телефону на передньому сидінні, внутрішнє дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, 9 подушок безпеки, попередження про вихід зі смуги руху, допомога в центруванні смуг активне гальмування, адаптивний круїз-контроль ACC на повній швидкості L2,5, тепловий насос, проекційний дисплей HUD, задні двері з електроприводом, аудіосистема Dynaudio, 12 динаміків, систему підвіски з алюмінієвого сплаву, високопродуктивний чотири-поршневий .

Потужність електродвигуна 180 кВт, піковий момент, що крутить 50 Н·м, час розгону до 100 км/год - 7,9 секунди.

BYD Han EV Creation Edition Flagship 2022 – запас ходу 715 км з переднім приводом

У цій комплектації додали багатофункціональний сенсорний екран заднього кондиціонера і розетка на 220 В змінного струму. Обновили апаратну конфігурацію, кількість ультразвукових радарів збільшилася до 12, а кількість високоточних радарів міліметрового діапазону збільшилася до 5, що робить інтелектуальну функцію допомоги при керуванні автомобіля кращою і може підтримувати високошвидкісну систему допомоги при керуванні на дорозі HWA, інтерактивну систему допомоги при зміні ILCA, гальмівну систему FCTB на передньому пішохідному переході та допомогу в утриманні смуги руху в аварійних ситуаціях ELKA, а також багато інших функцій дуже допомагають знизити навантаження на водіїв.

BYD Han EV Creation Edition Exclusive Type AWD запас ходу 610 км повнопривідна версія

Повнопривідна версія має більше конфігурацій комфорту і зручності, таких як система пам'яті рульового колеса і чотирипозиційне рульове колесо, що електрично регулюється, інтелектуальні функції активної підвіски DiSus-C з електронним управлінням.

У порівнянні з передньопривідною флагманською моделлю, найбільша різниця повнопривідної ексклюзивної моделі полягає в системі трансмісії: хоча запас ходу цієї моделі зменшено до 610 км, система трансмісії стала більш потужною, з максимальною потужністю 380 кВт і максимальний момент, що крутить 700 Н·м, час розгону 0-100 км/год становить лише 3,9 секунди!

За додаткову оплату можна додати пакет опцій - функцію повного автоматичного паркування APA visual fusion, яка може повністю звільнити ваші руки і реалізувати автоматичне паркування на паркувальному місці. Задня центральна система управління, вентиляція заднього сидіння, обігрів заднього сидіння, електричне регулювання кута нахилу спинки заднього сидіння. Крім того, цей пакет також забезпечує інтелектуальне навколишнє освітлення, основне та допоміжне навколишнє освітлення для ніг водія та шкіряні сидіння Nappa + інтер'єр з натурального дерева або вуглецевого волокна, які можуть певною мірою ефективно покращити відчуття класу.

BYD Han EV Qianshan Cui Limited Edition 4WD - запас ходу 610 км повнопривідна версія

У цій версії використовує нову смарагдово-зелену колірну схему Qianshan, ексклюзивну для всієї серії, спортивний комплект інтер'єру Qianshan Cui та інтер'єр, прикрашений зеленою замшею. Унікальною особливістю, як і раніше, є потужність, 3,9 секунди, розгін до 100 км/год. Також додані такі функції як, автоматичне паркування, Brembo чотирипоршневий фіксований супорт (спереду), інтелектуальний ароматизатор, обігрів рульового колеса, інтелектуальне навколишнє світло з незалежною перегородкою, основне та пасажирське фонове світло, сидіння зі шкіри Nappa + функція внутрішнього оздоблення волокна, автоматичне протиосліплююче внутрішнє освітлення заднього виду дзеркало, розетка 220В в машині, центральна система керування задніми сидіннями, вентиляція задніх сидінь, підігрів задніх сидінь, електричне регулювання кута нахилу спинки заднього сидіння.

Основное електромобілі
Запас ходу км 715
Наявність під заказ
Система нагрівання/охолодження батареї Є / Є
Тип акумулятора LiFePO4
Місткість акумулятора, кВт⋅год 85,4
Потужність електродвигуна кВт 380
Тип приводу повний
Двигатель
Кількість електромоторів 2
Тип енергії EV
Час розгону 0-50 км/год (с)
Швидка зарядка Є
Обертаючий момент Н·м 700
Макс. швидкість км/ч 185
Кузов
Багажник на даху (рейлінги) Ні
Дорожній просвіт (мм)
ДхШхВ (мм) 4995x1910x1495
Кількість дверей/місць 5 / 5
Колісна база, мм 2920
Об'єм багажника, л
Споряджена маса, кг 2250
Тип кузова електромобіля Седан
Підвіска, гальма, шини
Задні гальма Дискові
Задня підвіска Багатоважільна незалежна підвіска
Запасне колесо Ні
Матеріал дисків Легкосплавні
Передні гальма Дискові вентильовані
Передня підвіска Макферсон
Розмір шин 245/45 R19
Ручне гальмо Електричний
Світло
Ближнє світло LED
Дальнє світло LED
Датчик світла Є
Денні ходові вогні Є
Протитуманні фари Ні
Регулювання фар за висотою Є
Скло та дзеркала
Електросклопідйомники Є
Задній склоочисник Є
Люк Є панорамний дах відкривається
Обігрів заднього скла Є
Підігрів дзеркал Є
Регулювання / складання дзеркал Є / Є
Тонування заднього скла Є
Сидіння та кермо
Вентильовані сидіння Є
Електричне регулювання сидіння Є
Масаж сидінь Є
Матеріал сидіння Шкіра
Мультифункціональне кермо Є
Підігрів керма Є
Підігрів сидінь Є
Підлокітник Є
Пам'ять сидінь Є
Регулювання керма по висоті Є
Системи допомоги водієві
Автоматичне ручне гальмо EPB Є
Антиблокувальна система гальм (ABS) Є
Камера 360° Є
Камера заднього виду Є
Контроль тиску шин TPMS Є
Парктронік Передній є / Задній є
Система Brake Assist (BA, EBA, BAS) Є
Система допомоги під час підйому HSA Є
Система контролю тяги (ASR, TCS, TRC) Є
Система розподілу гальмівних зусиль (EBD, CBC) Є
Система стабілізації (ESP, DSC, VSC) Є
Комфорт
Бездротове заряджання телефону Є
Дистанційне керування замком Є
Доступ до салону без ключа Є
Електропривод багажника Є
Запуск двигуна без ключа Є
Кондиціонер Є
Круїз контроль Є адаптивний
Центральний замок Є
Пасивна безпека
Блокування дверей від дітей Є
Дитячі сидіння ISOFIX Є
Передні/задні бічні подушки Є
Передні/задні шторки Є
Передня подушка водія/пасажира Є
Мультимедіа та навігація
Bluetooth Є
GPS навігація Є
Аудіоінтерфейси USB
Голосове управління Є
Сенсорний екран Є
Цифрова панель приладів Є

У нас є свій офіс у Китаї, тому ми можемо Вам продати та відправити електромобіль до будь-якої країни світу. Звертайтеся за нашими контактами у шапці сайту. Доставка в Україну, Молдову, Грузію, Азербайджан, Казахстан, Туреччину, Грецію, Іспанію та ін.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha