GPS маяк це захист для дитини

  • 01 November 2014 17:35:54

Стежити за своєю дитиною дуже важко. Багато зараз це роблять через вчителів, сторожів, інших батьків, але більшість через мобільний телефон. Правда ваше чадо не завжди захоче взяти трубку або у телефону може сісти акумулятор. Однак вихід є і це GPS маяк.

Були часи, коли ми привозили свою дитину в школу і забирали додому після занять. Але в проміжку цього часу дитина постійно перебуває під чиєюсь опікою: вчителів, класного керівника, чергового вихователя і т.д. А що робити якщо когось із них поруч не буде?

GPS маяк M70 допоможе вирішити цю проблему. Це пристрій з розміром трохи більше сірникової коробки, чорного кольору, важить близько 100 грамів. Маяк складається з чіпа, батарейок і сім-карти. Після включення маячок починає блимати червоним світлодіодом.

Принцип роботи напевно багатьом вже відомий - маячок прив'язується до телефону батька і на нього будуть приходити координати у вигляді посилань на карти або в цифрах довготи і широти. У пристрої є кілька режимів: СОН, ЖДУ, ПОШУК і ОХОРОНА. У кожному з яких ви зможете налаштувати потрібні вам інтервали часу і інші параметри.

Пристрій M70 корисно тим, що воно непомітно, ніяк не відволікає дитину, не «напружує» його, автономно і налаштовується дистанційно прямо зі свого телефону.

Якщо у вашого сина, дочки або племінник виникла екстрена ситуація і немає грошей подзвонити або розрядилася батарейка в мобільному телефоні, тоді він може натиснути тривожну кнопку. Після цього M70 прокидається і відправляє SMS повідомлення з позначкою "SOS" на телефон турботливого батька або мами.

 
Рекомендуємо