GPS трекер і викрадення автомобілів

  • 24 February 2015 10:46:01

У наш нелегкий час, величезне збільшення викрадень по всій країні змушує задуматися про те, як можна убезпечити свій транспортний засіб. Можна поставити GSM-сигналізацію, яка допоможе відстежити автомобіль в разі його викрадення, але як правило такі охоронні системи коштують надзвичайних грошей і дуже невелика кількість людей можгут собі це дозволити. Який же може бути ще варіант виходу в такій ситуації?

Проаналізувавши ринок в пошуку альтернатив GSM-сигналізацій, ми знайшли гідну заміну - це поставити на свій автомобіль GPS-трекер, який за вартістю буде в кілька разів нижче ніж GSM - сигналізація.

Що таке GPS - трекер? Це автономний пристрій яке працює окремо від сигналізації і приховано встановлюється в автомобіль. Принцип роботи трекера полягає в тому, щоб за допомогою звичайного телефонного GSM-карти, підключеної до інтернету і встановленої в такий пристрій видавати в режимі онлайн точне місце знаходження транспортного засобу в яке він встановлений. Одним з таких пристроїв є трекер Marker M130.

Завдяки простоті його налаштування і підключення Ви можете встановити його самостійно, витративши на це мінімальну кількість часу. Також цей пристрій має ще один важливий фактор як можливість підключення блокування, що дає Вам можливість в разі викрадення автомобіля за допомогою відправки СМС-повідомлення включити ту чи іншу блокування, що дозволить не дати викрадачеві на ньому поїхати.

Таким чином Ви будете не тільки знати де знаходиться Ваша машина, але і запобігти її викрадення. При мінімальних витратах Ви максимально убезпечите свій транспортний засіб від посягання сторонніх осіб.

 
Рекомендуємо