Іммобілайзер StarLine i96 CAN Smart: надійно, економно, з розумом!

  • 26 March 2019 18:59:15

Якщо Вам необхідно надійний захист за оптимальною ціною, то рекомендуємо придивитися до автомобільного иммобилайзеру StarLine i96 CAN Smart. Він забезпечить надійний захист вашого автотранспорту при спробі угону, заблокувавши його двигун. Все що потрібно для ідентифікації власника - це тільки смартфон.

Дозволити або заборонити поїздку?

Як говорилося вище, визначити власника пристрій може по смартфону (з ОС Android або iOS) з встановленим спеціальним додатком StarLine Ключ або також є можливість ідентифікації за кодом, який вводиться шляхом натискання штатних кнопок в автомобілі. Ці способи ідентифікації можуть працювати як окремо, так і спільно. При спільному застосуванні цих способів істотно підвищується надійність охоронного комплексу.

Надійна цифрова блокування

Блокування двигуна автомобіля розумним иммобилайзером виконується за допомогою технології iCAN по цифровій шині.

Не турбуйтеся, якщо у вас є функція автозапуску, то можна налаштувати іммобілайзер на спрацьовування тільки при початку руху, або при перемиканні селектора АКПП, або на збільшення значення оборотів двигуна. Це дозволяє зберегти комфорт від автозапуску і підвищити надійність охорони іммобілайзером.

Додатковий рівень захисту

Сучасні викрадачі давно навчилися перехоплювати сигнал від ключа автомобіля з бесьключевой доступом keyless. З даними иммобилайзером дана проблема вирішується досить легко. Варто лише включити даний рівень захисту при монтажі іммобілайзера і він буде виконувати блокування радіоканалу по цифровій шині CAN відразу після видалення власника з міткою від автомобіля. Це робить неможливим перехоплення сигналу від ключа для відкриття автомобіля.

Витрачаючи енергію економно

Застосування самих передових технологій при виробництві іммобілайзера дозволило знизити споживання електроенергії до мінімуму, що забезпечує можливість знаходження автомобіля під охороною безперервно до 100 днів.

Налагодження та оновлення - в задоволення!

Абсолютна більшість настановних центрів в особі їх майстрів високо широкий функціонал і наочність налаштування системи за допомогою оригінальної програми StarLine Майстер. Вона працює як при підключенні до иммобилайзеру через порт USB, так і по бездротовому протоколу Bluetooth (необхідний модуль індикації StarLine). Для оновлення прошивки системи тепер не обов'язково безпосереднє фізичне підключення до пристрою.

Додаткові можливості

Щоб збільшити функціонал, підвищити захисні властивості і побудувати справжній охоронний комплекс автомобіля, рекомендуємо здійснювати спільну установку іммобілайзера, наприклад, з GPS маяком StarLine M17. Таким чином, ви обов'язково будете сповіщені про спробу незаконного заволодіння автомобілем із зазначенням точних координат поточного становища автомобіля.

 
Рекомендуємо