Штатна магнітола Ford Focus 3 (2011-2018) Dakota 9403

Модель: 9403
Виробник: Dakota
0
В наявності
19 123 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Штатна магнітола Ford Focus 3 (2011-2018) Dakota 9403


Штатна магнітола Dakota 9403 PremiumSound з голосовим управлінням призначена для установки в автомобілі Ford Focus 3 з 2011 по 2018 р. в.

штатные автомагнитолы Dakota

Магнітоли Dakota серії PremiumSound побудовані на найпотужнішої апаратно-програмній платформі, яка включає в себе восьмиядерний процесор Intel Spreadtrum SC9853i X64, цілих 4 Гб оперативної пам'яті найшвидшого формату DDR4, 64 Гб вбудованої дискового простору, а також операційну систему Android 8.1 M. Пристрій обладнаний великим ємнісним екраном з діагоналлю 9", роздільною здатністю 1024х600 пікселів і покриттям антивідблиску. Вбудований FM тюнер Philips NXP6686 забезпечить впевнений прийом і якісне відтворення будь-радіостанцій. У магнітолі інтегрований Bluetooth версії 5.1 з підтримкою кодеків aptX і Intel, що дозволяє відтворювати музику з мобільних пристроїв у високій якості, так і здійснювати голосові дзвінки з мобільного зв'язку за допомогою магнітоли. Природно присутні модулі GPS і Wi-Fi для зв'язку з пристроями навігації і виходу в інтернет. Крім того, в комплекті поставляється 4G модем, який істотно спрощує вихід в інтернет, оскільки не потрібно роздача інтернету з вашого мобільного пристрою. Важливою особливістю є те, що головний пристрій працює під управлінням сучасної і технологічною ОС Android 8.1 M, а це значить, що Вам доступна величезна безліч програм з магазину додатків google play. Також дана версія ОС Android дозволяє розділяти зображення на екрані для виведення двох додатків одночасно, наприклад, навігацію і медіаплеєр. Безсумнівно одним з найбільш необхідних додатків є навігатор, а оскільки в головний пристрій вбудований GPS-модуль, а також передвстановлене популярне навігаційний додаток Navitel з ключем для України, то навігація буде максимально точною. При подачі голосових підказок від навігатора магнітола приглушить звук від радіо, музики або фільму, так що ви точно не пропустите потрібний поворот.

Однією з цікавих і дуже корисних функцій магнітол Dakota серії PremiumSound є наявність вбудованого розпізнавання голосових команд, що сильно спрощує взаємодію з магнітолою, а також дозволяє максимально сконцентруватися на управлінні автомобілем і контролі дорожньої обстановки. Команди можуть подаватися як російською, так і англійською мовою, а система їх розпізнає навіть при наявності стороннього шуму, який неминуче присутній при русі автомобіля.

У лінійці магнітол Dakota серії PremiumSound встановлений цифровий сигнальний процесор (DSP) ROHM 32107 EFV, який виконує обробку цифрового звукового сигналу. З його допомогою можливо виконати точне налаштування баса, виставити тимчасові затримки для повного занурення в стерео звук. Вбудований DSP 32-х смуговий еквалайзер дозволить налаштувати частотні характеристики системи. Більш гнучку настройку забезпечує активний кросовер також вбудований DSP, що забезпечує конфігурацію окремо взятої пари каналів (фронт-тил), наприклад, виділивши конкретний необхідний частотний діапазон, а також багато інших варіацій параметрів.

Мультимедійна складова дозволить подивитися на якісному екрані будь-які відеофайли, а вбудований підсилювач і підсилювач потужності TDA 7851 з вихідною потужністю до 4х72 Вт (при акустиці з навантаженням 2 Ом або 4х40 Вт при навантаженні 4 Ом) забезпечить гідне за якістю і гучне за рівнем відтворення музичних файлів, у тому числі зі смартфону по Bluetooth. Для підключення зовнішніх носіїв інформації передбачені інтерфейси USB і SD (підтримка карт пам'яті до 64 Гб).

Підключення автомагнітоли здійснюється без будь-яких втручань в штатну проводку, оскільки в комплекті є всі необхідні кабелі. Додатково можливе підключення до CAN шині автомобіля, через комплектний перехідник, для отримання та виведення на екран інформації про витрату палива, пробігу, відкритому або закритому стані дверей і т. п. Також він дозволяє реалізувати керування магнітолою штатними кнопками на кермі. Доступне з'єднання і виведення відеосигналу з камери заднього виду, який включається автоматично при виборі передачі заднього ходу.

Комплект поставки:

  • Головний пристрій
  • ISO колодки проводів для підключення живлення
  • 4G-3G модем
  • 4G-3G антена
  • GPS антена
  • CAN-BUS адаптер
  • USB кабель на 3 виходи
  • Комплект кабелів RCA
  • Ліцензійна скретч-карта Navitel Україна
  • Коротка інструкція Українською мовою

Характеристики - Штатна магнітола Ford Focus 3 (2011-2018) Dakota 9403


Марка автомобіля
Ford Focus
Автомагнітоли
Роздільна здатність екрану 1024x600
Розмір екрану 9
Оперативна пам'ять 4 Гб
Тип ОС Android 8
Процесор SpredTrum 9853i, 8*1.8 GHz
Сумісні марки автомобілів Ford
USB-роз'єм Так
Wi-Fi є
GPS є
Bluetooth Так
Загальні
Категория Штатні магнітоли для Ford
Гарантія 12 місяців

У нашому настановному центрі можна замовити встановлення штатної магнітоли, автомагнітоли 2DIN на Ваш автомобіль. Наші спеціалісти допоможуть вибрати правильну модель. а наші установники її професійно встановлять

text_amid_reviews Штатна магнітола Ford Focus 3 (2011-2018) Dakota 9403


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари