Штатна магнітола Honda CR-V 2006-2011 Abyss Audio QXR-9163

Модель: QXR-9163
Виробник: Abyss Audio
0
В наявності
26 988 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Штатна магнітола Honda CR-V 2006-2011 Abyss Audio QXR-9163


Автомагнітола Abyss Audio QXR-9163 підходить для встановлення в автомобілі Honda CR-V з 2006 по 2011 р.в.

Платформа QXR від Abyss Audio ґрунтується на дуже потужному “залізі”, яке з легкістю вирішить всі поставлені перед нею завдання, наприклад, одночасний перегляд відео та робота навігації за допомогою поділу екрана на дві частини або серфінг в інтернеті з паралельним прослуховуванням музики, а також будь-які інші можливі варіанти навантаження системи. Реалізується це все завдяки використанню потужного восьмиядерного процесора Unisoc UIS7862 з частотою роботи кожного ядра в 1.8 ГГц, який взаємодіє з величезним об'ємом оперативної пам'яті 8 Гб, чого вистачить для фонової роботи кількох важких додатків, а обсяг вбудованої пам'яті становить цілих 128 Гб, чого також достатньо для завантаження великої кількості програм та зберігання музичних та відеофайлів.

Головне, що бачить і з чим взаємодіє користувач це сенсорний екран діагоналлю 9,35 дюймів (2K роздільна здатність екрану 2000 на 1200 пікселів), який виконаний за технологією QLED IPS, що забезпечує кути огляду практично в 180 градусів, а також соковиту, чітку та яскраву картинку. Екран покритий олеофобним покриттям, щоб не залишалося слідів від використання.

Працює штатний головний пристрій Abyss Audio під керуванням операційної системи Android 11, що дозволяє встановлювати практично будь-які програми з магазину Play Market. Автомагнітола дозволяє легко виконати синхронізацію зі смартфоном під керуванням ОС Android (MirrorLink) або iOS (Apple CarPlay) через Wi-Fi, Bluetooth або USB інтерфейс.

Для якісного звучання магнітоли в ній встановлено підсилювач звуку TDA7851, а також цифровий сигнальний процесор (DSP), який реалізує 16-ти смуговий еквалайзер, а також безліч інших налаштувань звуку.
FM-тюнер реалізований на сучасному цифровому чіпі TEF6686 від Philips, який забезпечує впевнений прийом радіостанцій як у місті, так і за містом, а також має підтримку технології RDS.

Вбудований модуль GPS/GLONASS порадує якістю сигналу в навігаційних програмах, при цьому ліцензійна офлайн карта України для Navitel вже включена в поставку. Для доступу в інтернет можна скористатися як вбудованим модулем Wi-Fi (підтримка частот 2,4 ГГц і 5 ГГц), щоб отримувати інтернет, що роздається зі смартфона, або скористатися можливістю встановлення 4G SIM-карти.

Також реалізовано підтримку управління магнітолою штатними кнопками, встановленими на кермі.

Автомагнітола забезпечує підтримку CAN третього покоління, тобто доступне відображення сервісних функцій*, наприклад, індикація відкритих дверей, інформація по кліматичній системі тощо.

У магнітолі є роз'єм для підключення сучасних AHD камер заднього/переднього виду, а технологія віртуального асистента паркування може відображати траєкторію руху автомобіля. У тому числі можливе встановлення системи камер для кругового огляду 360 градусів*.

Вбудований адаптер OBDII дозволяє виводити на екран інформацію* з бортового комп'ютера, причому не тільки витрата палива або температуру на вулиці, але й діагностичні дані для оцінки технічного стану автомобіля.

* - працездатність функції необхідно уточнювати для конкретної моделі автомобіля.

Характеристики - Штатна магнітола Honda CR-V 2006-2011 Abyss Audio QXR-9163


Марка автомобіля
Honda CR-V
Автомагнітоли
Роздільна здатність екрану 2000x1200
Розмір екрану 9.35
Вбудована пам'ять 128 Гб
Оперативна пам'ять 8 Гб
Тип ОС Android 11
Процесор Unisoc UIS7862 8*1.8 GHz
Сумісні марки автомобілів Honda
USB-роз'єм Так
Wi-Fi є
GPS є
Bluetooth Так
CD/DVD привід немає
Загальні
Категория Штатні магнітоли для Honda
Гарантія 12 місяців

У нашому настановному центрі можна замовити встановлення штатної магнітоли, автомагнітоли 2DIN на Ваш автомобіль. Наші спеціалісти допоможуть вибрати правильну модель. а наші установники її професійно встановлять

text_amid_reviews Штатна магнітола Honda CR-V 2006-2011 Abyss Audio QXR-9163


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари