Штатна магнітола Mazda 2 2007-2014 Incar TMX2-0235

Модель: TMX2-0235
Виробник: INCAR
0
Немає в наявності
0 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Штатна магнітола Mazda 2 2007-2014 Incar TMX2-0235


Штатна магнітола INCAR TMX2-0235 призначена для установки в автомобілі Mazda 2 з 2007 по 2014 р.в.

Магнітоли Incar серії TMX2 побудовані на апаратно-програмній платформі, яка має восьмиядерний процесор Unisoc UI8581i 2,6 GHz, 6 Гб оперативної пам'яті швидкого формату DDR4 і 128 Гб вбудованої пам'яті, а також сучасну операційну систему. умовах, в магнітолі є система активного охолодження процесора (кулер). Пристрій обладнано великим ємнісним QLED екраном з діагоналлю 9.5”, 2K роздільною здатністю 2000х1200 пікселів, захищений 2.5D склом з покриттям антивідблиску. QLED екран має неперевершену передачу кольорів (до 9 млрд відтінків), приголомшливий контраст 1000:1, підвищену яскравість (більш ніж у 2 рази вище в порівнянні з OLED), але при цьому неорганічну, а це означає в ньому відсутня проблема з вигорянням пікселів. Рамка дисплея виконана із міцного авіаційного алюмінію, а сам екран прикриває загартоване 2,5D скло.

автомагнитола с DSP

Вбудований FM тюнер забезпечить впевнений прийом та якісне відтворення будь-яких радіостанцій. У магнітолі інтегровані Bluetooth 5.1, GPS, Wi-Fi і LTE (2 слоти під цим) модулі для зв'язку з пристроями, навігації та виходу в інтернет. Важливою особливістю є те, що головний пристрій працює під управлінням сучасної та технологічної ОС Android 10, а це означає, що Вам доступна безліч програм з магазину програм Play Market. Безсумнівно одним із найнеобхідніших додатків є навігатор, а оскільки в головний пристрій вбудований GPS-модуль, то навігація буде максимально точною. При подачі голосових підказок від навігатора магнітола приглушить звук від радіо, музики або фільму так, що ви не пропустите потрібний поворот.

У лінійці магнітол TMX2 встановлений цифровий сигнальний процесор (DSP) AKM 7604 від відомого виробника Asahi Kasei Microdevices Corporation, який виконує обробку цифрового звукового сигналу дозволяючи отримати звучання Hi-End рівня. З його допомогою можлива побудова 2-смугової, 3-смугової та 5-смугової систем. Також за його допомогою можна поканально керувати частотними зрізами, добротністю та посиленням.

автомагнитола с DSP

Мультимедійна складова дозволить подивитися на якісному екрані будь-які відеофайли, а вбудований підсилювач TDA7851 MOSFET 4×55 Вт забезпечить гідне за якістю та гучне за рівнем відтворення музичних файлів, у тому числі зі смартфона по Bluetooth. Для підключення зовнішніх носіїв інформації передбачено інтерфейси USB (3 порти).

Для зручності підключення вашого смартфона доступні системи CarPlay (бездротовий) та Android Auto (дротовий). Доступно голосове керування магнітолою при такому вигляді підключення.

Є можливість підключення до магнітоли цифрових камер (AHD, Full HD) заднього та переднього вигляду, а також запису відеофайлів з обох камер та накладання на відео дати та часу. Зображення з камери можна вивести на екран у будь-який час, а не лише під час руху заднім ходом.

Основні особливості:

  • Вбудований GPS-модуль
  • Вбудований Bluetooth 5.1 з підтримкою кодека Aptx (гучний зв'язок та прослуховування музики)
  • Вбудований Wi-Fi (2,4 або 5 ГГц)
  • Вбудований модуль LTE (два лота для встановлення сім-карт 4G)
  • Системи AndroidAuto та CarPlay
  • Підтримка USB пристроїв (3 порти)
  • Лінійний вихід, RCA: 8 виходів (5 В)
  • Підключення камери заднього та переднього виду (можливе використання як відеореєстратора)
  • Підключення виносного мікрофона (у комплекті)
  • Активне охолодження
  • Підтримка штатних кнопок (резистивних) кермового керування
  • Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації
  • Поділ екрана для двох програм

* Характеристики можуть бути змінені без попередження.
** Не підтримуються диски з дуже високим споживанням струму.

Характеристики - Штатна магнітола Mazda 2 2007-2014 Incar TMX2-0235


Марка автомобіля
Mazda 2
Автомагнітоли
Роздільна здатність екрану 2000x1200
Розмір екрану 9.5
Вбудована пам'ять 128 Гб
Оперативна пам'ять 6 Гб
Тип ОС Android 10
Процесор Unisoc UIS8581i 8*2.6 GHz
Сумісні марки автомобілів Mazda
USB-роз'єм Так
Wi-Fi є
GPS є
Bluetooth Так
Загальні
Категория Штатні магнітоли для Mazda
Гарантія 12 місяців

У нашому настановному центрі можна замовити встановлення штатної магнітоли, автомагнітоли 2DIN на Ваш автомобіль. Наші спеціалісти допоможуть вибрати правильну модель. а наші установники її професійно встановлять

text_amid_reviews Штатна магнітола Mazda 2 2007-2014 Incar TMX2-0235


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари