Штатна магнітола Renault Kadjar 2015+ Abyss Audio QS-9262

Модель: QS-9262
Виробник: Abyss Audio
0
В наявності
21 606 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Штатна магнітола Renault Kadjar 2015+ Abyss Audio QS-9262


Автомагнітола Abyss Audio QS-9262 підходить для встановлення в автомобілі Renault Kadjar з 2015 р.в.

Платформа QS від Abyss Audio ґрунтується на потужному "залізі", яке з легкістю вирішить всі поставлені перед нею завдання, наприклад, одночасний перегляд відео та робота навігації за допомогою поділу екрана на дві частини або серфінг в інтернеті з паралельним прослуховуванням музики, а також будь-які інші можливі варіанти навантаження системи. Реалізується це все завдяки встановленню потужного восьмиядерного процесора Unisoc UIS7862 з частотою роботи кожного ядра в 1.8 ГГц, який взаємодіє з оперативною пам'яттю об'ємом 6 Гб, чого вистачить для фонової роботи кількох "важких" додатків, а об'єм вбудованої пам'яті становить цілих 128 Гб, чого також достатньо для завантаження великої кількості програм та зберігання музичних та відеофайлів.

Головне, що бачить і з чим взаємодіє користувач, це сенсорний екран діагоналлю 9 дюймів (роздільна здатність екрана 1280 на 720 пікселів), який виконаний за технологією QLED IPS, що забезпечує кути огляду практично в 180 градусів, а також соковиту, чітку і яскраву картинку. Екран покритий олеофобним покриттям, щоб не залишалося слідів від використання.

Працює штатний головний пристрій Abyss Audio під керуванням операційної системи Android 10. що дозволяє встановлювати практично будь-які програми з магазину Play Market. Автомагнітола дозволяє легко виконати синхронізацію зі смартфоном під керуванням ОС Android (MirrorLink) або iOS (Apple CarPlay) через Wi-Fi, Bluetooth або USB інтерфейс.

Для якісного звучання магнітоли в ній встановлено підсилювач звуку TDA7851, а також цифровий сигнальний процесор (DSP), який реалізує 16-ти смуговий еквалайзер, а також безліч інших налаштувань звуку. FM-тюнер реалізований на сучасному цифровому чіпі TEF6686 від Philips, який забезпечує впевнений прийом радіостанцій як у місті, так і за містом, а також має підтримку технології RDS.

Вбудований модуль GPS/GLONASS порадує якістю сигналу в навігаційних програмах, при цьому ліцензійна офлайн карта України для Navitel вже включена в поставку. Для доступу в інтернет можна скористатися як вбудованим модулем Wi-Fi (підтримка частот 2,4 ГГц і 5 ГГц), щоб отримувати інтернет, що роздається зі смартфона, або скористатися можливістю встановлення 4G SIM-карти.

Також реалізовано підтримку управління магнітолою штатними кнопками, встановленими на кермі.

Автомагнітола забезпечує підтримку CAN третього покоління, тобто доступне відображення сервісних функцій*, наприклад, індикація відкритих дверей, інформація по кліматичній системі тощо.

У магнітолі є роз'єм для підключення сучасних AHD камер заднього/переднього вигляду, а технологія віртуального асистента паркування може відображати траєкторію руху автомобіля. У тому числі можливе встановлення системи камер для кругового огляду 360 градусів*.

Вбудований OBDII адаптер дозволяє виводити на екран інформацію з бортового комп'ютера, причому не тільки витрата палива або температуру на вулиці, але і діагностичні дані для оцінки технічного стану автомобіля.

* - працездатність функції необхідно уточнювати для конкретної моделі автомобіля.

Характеристики - Штатна магнітола Renault Kadjar 2015+ Abyss Audio QS-9262


Марка автомобіля
Renault Kadjar
Автомагнітоли
Роздільна здатність екрану 1280x720
Розмір екрану 9
Вбудована пам'ять 128 Гб
Оперативна пам'ять 6 Гб
Тип ОС Android 10
Процесор Unisoc UIS7862 8*1.8 GHz
Сумісні марки автомобілів Renault
USB-роз'єм Так
Wi-Fi є
GPS є
Bluetooth Так
CD/DVD привід немає
Загальні
Категория Штатні магнітоли для Renault
Гарантія 12 місяців

У нашому настановному центрі можна замовити встановлення штатної магнітоли, автомагнітоли 2DIN на Ваш автомобіль. Наші спеціалісти допоможуть вибрати правильну модель. а наші установники її професійно встановлять

text_amid_reviews Штатна магнітола Renault Kadjar 2015+ Abyss Audio QS-9262


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари