Штатна магнітола Skoda Octavia A5, Yeti AudioSources T250-1080S

Модель: T250-1080S
Виробник: AudioSources
0
В наявності
26 855 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Штатна магнітола Skoda Octavia A5, Yeti AudioSources T250-1080S


Автомагнітола підходить для установки в автомобілі Skoda Octavia A5 та Skoda Yeti.

Штатний головний пристрій AudioSources T250-1080S побудовано на потужній платформі (втричі потужніша за платформу T200), основою якої є високоякісний сенсорний 10-ти дюймовий QLED AH-IPS екран з роздільною здатністю (1280x720 пікселів) для виведення картинки, потужний восьмиядерний процесор Unisoc SC7862 з тактовою частотою кожного ядра 2.1 ГГц, що взаємодіє з оперативною пам'яттю LPDDR4 від Samsung об'ємом 6 Гб, а також вбудованою швидкісною пам'яттю об'ємом 128 Гб. Завдяки такій потужній апаратній частині автомагнітола AudioSources T250 з легкістю справляється з роботою відразу кількох найвибагливіших додатків. Дане "залізо" працює під управлінням сучасної операційної системи Android 11 (Oreo), що передбачає можливість індивідуального налаштування інтерфейсу, а також установки додатків із сервісу Google Play, що містить близько 500 000 додатків. Якісний та потужний звук забезпечується за рахунок застосування вбудованого підсилювача звуку TDA7851 4x60W від компанії ST Microelectronics. Вбудований модуль GPS/GLONASS порадує якістю сигналу в програмах для навігації, причому в магнітолі встановлено ліцензійне ПЗ (Navitel Україна) для навігації, яке ви можете доповнити будь-яким іншим навігаційним додатком. Для доступу в інтернет можна скористатися як вбудованим модулем Wi-Fi (підтримка частот 2,4 ГГц і 5 ГГц), щоб отримувати інтернет, що роздається зі смартфону або скористатися можливістю встановлення 4G SIM-карти з підтримкою international Netcom.

У лінійці магнітол T250 встановлено цифровий сигнальний процесор (DSP) ROHM 32107EFV, який виконує обробку цифрового звукового сигналу дозволяючи отримати звучання високого рівня. З його 32-смуговим еквалайзером можна досягти найточнішої передачі вихідного звукового сигналу в кожній акустичній системі.

Оскільки пристрій спеціально спроектований для установки в автомобілі сімейства Skoda, установка займає мінімальну кількість часу, при цьому не псується штатне проведення, оскільки монтаж відбувається за принципом "роз'єм у роз'єм". Магнітола ідеально вписується в інтер'єр автомобіля, а враховуючи підключення до роз'єму QUADLOCK, забезпечується синхронізація з автомобільною CAN шиною. Це дозволяє побачити на екрані всі дії з автомобілем, наприклад, індикація відкритих дверей/капота/багажника, поточні установки кліматичної системи, режимів освітлення тощо. Якщо в штатній магнітолі доступне керування функціями автомобіля, то воно також буде доступне в автомагнітолі AudioSources T250. Також доступний висновок на монітор інформації зі штатних парктроніків або штатних систем паркування, а також відображення динамічних ліній паркування. У тому числі CAN-шиною передається сигнал для автоматичного включення датчиків паркування або камери заднього виду.

Вбудований OBDII адаптер дозволяє виводити на екран всю інформацію з бортового комп'ютера, причому не тільки витрати палива або температуру на вулиці, але і діагностичні дані для оцінки технічного стану автомобіля.

Автомагнітола дозволяє з легкістю виконати синхронізацію зі смартфоном під керуванням ОС Android (MirrorLink) або iOS (Apple CarPlay) через Wi-Fi, Bluetooth або USB інтерфейс.

Технічні характеристики:

Дисплей:

  • Технологія QLED IPS, діагональ 10 дюймів, з роздільною здатністю 1280 на 720 пікселів

Процесор:

  • Unisoc SC7862 8 ядер х 2.1 ГГц

Пам'ять:

  • Оперативна пам'ять: 6 Гб (DDR 4)
  • Вбудований накопичувач: 128 Гб (з можливістю розширення)

Склад мультимедійної системи:

  • Радіо приймач AM/FM (модуль Philips NXP 6686)
  • Програвач відео та аудіофайлів із носіїв формату USB
  • Можливість підключення ТВ-тюнера T2

Відтворення аудіо/відео:

  • Носії інформації: iPod, USB, SD.
  • Підтримка ID3 тегів
  • Підтримка CD-тексту
  • Підсилювач: 4 х 60 Вт, 4-8 Ом
  • Декодер: Dolby Digital / DTS
  • Вбудований еквалайзер (на основі DSP ROHM 32107EFV)

Інтерфейси

  • USB порти: 3 шт. (з підтримкою USB 3.0)
  • Виходи: RCA, AUX 2 x audio, 1 x video
  • Вхід: RCA, 2 x video, 4 x audio
  • Bluetooth 5.0 (від Realtek)
  • Wi-Fi
  • 4G LTE
  • Лінійні виходи: 4 шт

Характеристики - Штатна магнітола Skoda Octavia A5, Yeti AudioSources T250-1080S


Марка автомобіля
Skoda Octavia,Yeti
Автомагнітоли
Роздільна здатність екрану 1280x720
Розмір екрану 10
Вбудована пам'ять 128 Гб
Оперативна пам'ять 6 Гб
Тип ОС Android 11
Процесор Unisoc SC7862 8*2.1 GHz
Сумісні марки автомобілів Skoda
USB-роз'єм Так
Wi-Fi є
GPS є
Bluetooth Так
CD/DVD привід немає
Загальні
Категория Штатні магнітоли для Skoda
Гарантія 12 місяців

У нашому настановному центрі можна замовити встановлення штатної магнітоли, автомагнітоли 2DIN на Ваш автомобіль. Наші спеціалісти допоможуть вибрати правильну модель. а наші установники її професійно встановлять

text_amid_reviews Штатна магнітола Skoda Octavia A5, Yeti AudioSources T250-1080S


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари