Штатна магнітола Skoda Yeti 2009-2017 INCAR TMX-1074

Модель: TMX-1074
Виробник: INCAR
0
В наявності
21 450 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Штатна магнітола Skoda Yeti 2009-2017 INCAR TMX-1074


Штатна магнітола INCAR TMX-1074 призначена для установки в автомобілі Skoda Yeti з 2009 по 2017 р.в. 

Магнітоли Incar серії TMX побудовані на апаратно-програмній платформі, яка має восьмиядерний процесор Unisoc UI8581i 2,6 GHz, 6 Гб оперативної пам'яті швидкого формату DDR4 і 128 Гб вбудованої пам'яті, а також сучасну операційну систему Android 10. Пристрій обладнано великим ємним QLED екраном з діагоналлю 10", роздільною здатністю 1280х720 точок і антибліковим покриттям. QLED екран має неперевершену кольоропередачу (до 9 млрд відтінків), приголомшливий контраст 1000:1, підвищену яскравість (більш ніж в 2 рази вище в порівнянні з OLED), але при цьому неорганічну, тобто в ньому відсутня проблема з вигорянням пікселів. Рамка дисплея виконана з міцного авіаційного алюмінію, а сам екран прикриває загартоване 2,5D скло.

автомагнитола с DSP

Вбудований FM тюнер забезпечить впевнений прийом і якісне відтворення будь-яких радіостанцій. У магнітолі інтегровані Bluetooth 5.0, GPS, Wi-Fi і LTE (2 слоти під сім) модулі для зв'язку з пристроями, навігації та виходу в інтернет. Важливою особливістю є те, що головний пристрій працює під управлінням сучасної і технологічної ОС Android 10, а це означає, що Вам доступно величезне безліч програм з магазину додатків Play Market. Безсумнівно одним з найнеобхідніших додатків є навігатор, а оскільки в головний пристрій вбудовано GPS-модуль, то навігація буде максимально точною. При подачі голосових підказок від навігатора магнітола приглушить звук від радіо, музики або фільму так, що ви точно не пропустите потрібний поворот.

У лінійці магнітол TMX встановлено цифровий сигнальний процесор (DSP) AKM 7604 від відомого виробника Asahi Kasei Microdevices Corporation, який виконує обробку цифрового звукового сигналу дозволяючи отримати звучання Hi-End рівня. З його допомогою можлива побудова 2-смугової, 3-смугової та 5-смугової систем. Також з його допомогою можна поканально керувати частотними зрізами, добротністю і посиленням.

автомагнитола с DSP

Мультимедійна складова дозволить подивитися на якісному екрані будь-які відеофайли, а вбудований підсилювач TDA7851 MOSFET 4 1916 55 Вт забезпечить гідне за якістю і гучне за рівнем відтворення музичних файлів, у тому числі зі смартфона по Bluetooth. Для підключення зовнішніх носіїв інформації передбачені інтерфейси USB (4 порту).

Для зручності підключення вашого смартфона доступні системи CarPlay (бездротової) і Android Auto (дротової). Доступне голосове управління магнітолою при такому вигляді підключення.

Є можливість підключення до магнітоли цифрових камер (AHD, Full HD) заднього і переднього виду, а також записи відеофайлів з обох камер і накладення на відео дати і часу. Зображення з камери можна вивести на екран у будь-який час, а не тільки під час руху заднім ходом.

Основні особливості:

  • Вбудований модуль GPS
  • Вбудований Bluetooth 5.0 з підтримкою кодека Aptx (гучний зв'язок і прослуховування музики)
  • Вбудований Wi-Fi (2,4 або 5 ГГц)
  • Вбудований модуль LTE (слот для встановлення двох 4G сім-карт)
  • Підтримка USB пристроїв (4 порту)
  • Лінійний вихід, RCA: 8 виходів
  • Системи AndroidAuto і CarPlay
  • Підключення камери заднього і переднього виду (можливе використання як відеореєстратора)
  • Підключення виносного мікрофона
  • Активне охолодження
  • Підтримка штатних кнопок (резистивних) керманича
  • Можливість прослуховування музики під час роботи GPS навігації

* Характеристики можуть бути змінені без попереднього повідомлення.
* * Не підтримуються диски з дуже високим споживанням струму.

Характеристики - Штатна магнітола Skoda Yeti 2009-2017 INCAR TMX-1074


Марка автомобіля
Skoda Yeti
Автомагнітоли
Роздільна здатність екрану 1280x720
Розмір екрану 10
Вбудована пам'ять 128 Гб
Оперативна пам'ять 6 Гб
Тип ОС Android 10
Процесор Unisoc UIS8581i 8*2.6 GHz
Сумісні марки автомобілів Skoda
USB-роз'єм Так
Wi-Fi є
GPS є
Bluetooth Так
Загальні
Категория Штатні магнітоли для Skoda
Гарантія 12 місяців

У нашому настановному центрі можна замовити встановлення штатної магнітоли, автомагнітоли 2DIN на Ваш автомобіль. Наші спеціалісти допоможуть вибрати правильну модель. а наші установники її професійно встановлять

text_amid_reviews Штатна магнітола Skoda Yeti 2009-2017 INCAR TMX-1074


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари