Світлодіодні лампи D8 Prime-X D Pro 5000K

Модель: D8 D Pro-01
Виробник: PRIME-X
0
В наявності
5 324 грн.
Знайшли дешевше?

Опис - Світлодіодні лампи D8 Prime-X D Pro 5000K


Світлодіодні лампи Prime-X D Pro допоможуть максимально швидко і просто замінити оригінальні ксенонові лампи на який можна порівняти за яскравістю джерело світла. LED лампи D Pro серії підключаються "роз'єм-в-роз'єм" до штатної проводки ксенону, без необхідності доопрацювання проводки або покупки перехідників. Робоча напруга лампи 45 В, як і в оригінальної ксенонової. Колірна температура 5000К дає найкращу видимість за будь-яких погодних умов. Розпал лампи здійснюється максимально швидко (за 0,1 секунди) і відразу на повну потужність. LED ідеально підходять до відповідного цоколь і їх досить просто встановити власними силами без звернення в автосервіс. Невеликі розміри лампи дозволяють розмістити її всередині практично будь-який фари.

Особливе розташування світлодіодів допомагає досягти чіткого світлотіньового кордону і не осліплювати водіїв зустрічних автомобілів, тим самим не створюючи аварійні ситуації.

Корпус лампи переходить в алюмінієвий радіатор обдувається безшумним вентилятором, таким чином досягається максимально ефективне розсіювання тепла для охолодження всієї конструкції і забезпечується максимально довга робота лампи. Лампи Prime-X мають пило і водонепроникний корпус захищений за стандартом IP67, що також допомагає продовжити час роботи лампи.

Особливістю даних ламп є вбудований EMC фільтр, який виключає випромінювання LED лампами радіоперешкод, а це значить ніякого впливу на радіоелектронні пристрої автомобіля.

Характеристики - Світлодіодні лампи D8 Prime-X D Pro 5000K


Лампи LED
Кількість ламп 2
Призначення ближнє світло,дальнє світло
Тип охолодження Активне - радіатор з вентилятором
Тип цоколя D8S,D8R
Колірна температура 5000K
Потужність 35 Вт
Обманка Can-Bus Немає
Загальні
Вид Світлодіодні
Категория Автомобільні світлодіодні лампи
Термін служби 50000 г
Гарантія 12 місяців

Установити ксенонові лампи, встановити світлодіодні лампи можна в нашому центрі освітлення. Наші фахівці допоможуть Вам вибрати правильний цоколь лампи, а наші установники професійно замінять.

text_amid_reviews Світлодіодні лампи D8 Prime-X D Pro 5000K


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Captcha
Рекомендовані товари